Motorsport

banoskrukk

Formel1-sirkuset

Ja man hører til stadighet om dette "Formel1-sirkuset" på tv, og jeg har skrudd på tv'n til angitt tidspunkt hver gang "Formel1-sirkuset" skulle vises. Det er greit nok at jeg som voksen blir ført bak lyset, men når mine to små barn skal bli utsatt for den reneste og løgn og lureri da reagerer jeg! Jeg har sett etter både elefanter, klovner, hodeløse kaniner og trapesartister gang på gang uten hell. Alt jeg ser er et par biler som kjører i ring. Hva er galt med samfunnet når til og med tv-kanalene slutter å gjøre jobben sin ordentlig??

1
1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

"banoskrukk skrev: Det er greit nok at jeg som voksen blir ført bak lyset, men når mine to små barn skal bli utsatt for den reneste og løgn og lureri da reagerer jeg!"

Det som jeg føler er problemet her er at DU ikke har oppfostret barna dine skikkelig; du har ikke lært dem at sirkus verdens mest idiotiske konsept. Hvis de hadde visst det vil de ikke reagere når ordet "sirkus" blir nevnt.

1

Lignende innlegg

Manchester

Nå ,må Soslkjær få orden på forsvaret!. Uavgjort er vel godt nok mot Tottenham. Det er på hjemmebane mot svakere lag, at Solskjærs blir for defensiv taktisk. Hvorfor spoler han ikke noen gang tilbake...
2
0 svar

Messi

Tror at Messi blir en fiasko utenfor Barca. Der er han tillatt lange pauser defensivt, og det går an å tvile på hans reelle utholdenhet på et nytt lag.
2
0 svar
Laster...