Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde
Bilde

Motorsykkel

Motorsykkel

5 følgere

Noen med peiling på atv

Jeg har en cam am renegade 800xc, og når jeg vrir om nøkkelen skjer det ingen ting, den vil ikke slå seg på, og kan fremdeles ta ut nøkkelen selvom den er vridd helt rundt, noen som vet hva problemet kan være?

5
2 kommentarer

Lett MC fra og med cm³

Forsøkte meg først på lovdata.no uten å finne svar. Derfor spør jeg her.

Jeg var en av de siste som fikk førerkort for klasse B/C1 på mitt førerkort 15/2-1990 etter degamle reglene som gikk ut klokka 24:00. Denne datoen var siste dag for denne muligheten og få C1 på B førerkortet. 16. Februar dette året var det nye lover og regler for C1.

I Spania ...

1
1 kommentarer
Bilde

Leoparden1

"Premium segment" i motorsykler, hvilke merker?

Jeg satt og diskuterte med en venn i forbindelse med MC kjøp, og så kom vi over uttrykket "premium segment/merke". Dette er jo et uttrykk man kjenner igjen fra bil-verden, men hvilke merker er da disse når det gjelder MC?

Noen som kan hjelpe?

1
0 kommentarer
Bilde

Wennerxj

BMW 850 GS vs Yamaha Tracer 900 GT

Hei! Lurer på å bytte min gamle traver med en ny motorsykkel, og i den forbindelse har jeg sett meg ut 2 stk som jeg godt kunne tenke meg. Det gjelder Bmw 850 gs eller Yamaha Tracer 900 GT. Hvem er best, og hvem bør jeg da velge. Har prøvekjørt begge, men er fremdeles i tvil. Noen her på forumet som har erfaring med disse to mc'ene, og kan komme me...

1
1 kommentarer
Bilde

Europe

Lett motorsykkel og førerkort klasse B

Jeg er født i 1970. Har jeg da rett til å kjøre lett motorsykkel med billappen?

1
24 kommentarer
Bilde

TK80

Tyverisikring & tracking av MC

Noen dom har erfaring eller anbefalinger når det gjelder sporingsmuligheter av motorsykler?

Har hatt 2 tyveriforsøk på en uke. I natt skal ligge i bilen med machete, men det er ikke noen løsning på lang sikt.

1
0 kommentarer
Bilde

vandreren

Harley Davidson - modeller man bør styre unna?

Ser etter brukt HD i prisklasse opp til 100.000. Er 60+ år og ute etter sykkel til kortere koseturer.

Er det modeller jeg bør styre unna eller modeller dere vil anbefale? Vil helst ha mest mulig vibrasjonsfri sykkel da hendene mine lett "dovner". Vil også ha en mest mulig vedlikeholdsfri sykkel uten oljelekkasjer (Da er kanskje ikke HD det rette :-...

1
12 kommentarer
Bilde

karlcraftpro

Lett Mc eller vente?

Jeg tok mopedlappen for ca. 3 uker siden. Grunnen til det er fordi jeg var usikker om det var verdt å ta lett mc. Jeg innser nå at jeg angrer, men er det egentlig verdt å overtale fosterforeldrene mine til å ta lett mc eller vente 1.5 år på å ta bil?

1
3 kommentarer
Bilde

FCUnited

Keeway X-blade

Noen som vet hvordan man kan få denne til å gå noe fortere enn 45? I god medvind og nedoverbakke klarer den 55, men dessverre finnes det rette strekk, motbakker og motvind...

Ser flere videoer på youtube om kabler som tas ut for å "de-restrict" og de klarer 55-60 som er passe fart. Noe som kan gjøres liknende på denne?

Prøvde å ta av deksel på for ...

1
0 kommentarer
Bilde

Larsssss

Langtur på R-sykkel

Hei. Er det idiotisk å legge ut på langtur med R-sykkel (yamaha yzf-r125)? Det er snakk om cirka 50-60 mil, for så å være der en ukes tid, for så å reise hjem igjen.

Takker for svar :D

1
2 kommentarer
Bilde

EEpland

EL-start virker ikke på mopeden min

Hei, jeg har en moped som ikke vil starte på elstarten, det funker og trill starte den men er nokså tungvint. El starten virker når motoren er varm. hva kan problemet ver

1
12 kommentarer
Bilde

Larsssss

Ingen å øvelsekjøre med (A1)

Sikkert ingen vits å skrive dette her, men gjør det fordet. Enkelt sagt: jeg har ingen å øvelsekjøre med privat, da må jeg vell/burde ha kun kjøretimer på trafikkskolen da? Har hørt at noen spør mc-klubber om øvelsekjøring, noen som har erfaring med dette?

1
0 kommentarer
Bilde

Larsssss

Venting på lappen

Hva kan man gjøre for at man ikke skal glede seg så a? Kan ikke ta oppkjøring før neste vår (A1), er jo evigheter til. Hvordan kan jeg få tiden til å gå fortere? xD

1
0 kommentarer
Bilde

tarzangutt

Atv nervøs i svinger

Har en 450ccm atv som nervøs i svinger.Den har stått lagret i ca 3år å ikke blitt brukt.Kan problemet skyldes spissing/camber eller dårlig balansering av dekk?

Virker litt "bløt" i bakenden.Er ihvertfall ikke for lite luft i dekka.

Noen som har tips

1
2 kommentarer
Bilde

Pose_Fant

Motorsykkelgjenger og symboler

Hei, jeg har begynt å lese litt om motorsykkelgjenger og symboler og jeg har lagt merke til at det finnes to forskjelllige grupperinger i Norge.

De som er såkalte 1% gjenger og de som er såkalte 99% gjenger.

Men begge har tegnet sitt på en diamantlignende firkant som betyr at de er lovløse. De 99% gjengene sier at de tar avstand fra de 1% gjengene ...

1
0 kommentarer
Bilde

Just_Ask

Hvor lang tid tar det å kjøre inn en 125cc?

Hei, jeg vurderer å kjøpe meg en Suzuki GSX r125 Til sommeren, men hvor langt må egentlig denne motorsykkelen kjøres før motoren er ferdig innkjørt (, og hvor lang tid tar det)? Er ganske ny til motorsykler og har både hørt at motoren burde brukes forsiktig ved innkjøring og det at den burde bli "herjet" litt med på starten.

Håper jeg får svar på s...

1
2 kommentarer
Bilde

Mr.lein

førstegangs motorsykkel

Hei! jeg skal bli ferdi me A2 lappen i år. og nå har jeg bjundt og tenkt på sykkel. Å jeg synst de er litt vanskelig... Den jeg kjører med hos trafikk skulen er en bmw gs, den føler jeg blir litt for høy siden jeg er 1,75..

men mitt spørsmål er er de noen som vet om en bra førstegangs motorsykkel ?

har sett litt på den nye honda rebel har også et l...

2
3 kommentarer
Bilde

Nicolay00

rustbeskytter på bremseskivene

presterte å spraye rustbeskytter på begge bremseskivene. er de søppel nå eller kan det fikses?

1
10 kommentarer
Bilde

TK80

Kawasaki KLX 250

Vurderer en klx 250 til bykjøring og småkjøring. Skogsveier en gang i blant men ikke langturer. Hørt at disse går svært dårlig, er gammeldags og dyr sammenlignet med konkurrentene. Noen som har erfaring med disse? Grunnen til akkurat denne er jeg liker kawagrønt og synes klx'n er drittøff.

1
0 kommentarer
Bilde

njtn

Er det vanskelig å ta lettmc lappen?

Noen om syntes at det var vanskelig? isåfall hva var vanskelig? Hva er det som er lett?

Kan begynne opplæring snart, og er bare nysgjerrig :P Har ikke noe erfaring med mc, men jeg har en far som er veldig interessert, og mener jeg fint ville klart å ta mc lappen. Men tingen er det at han er den typen som synes alt med mc/biler er lett.. Har noen av...

1
2 kommentarer
Neste side

Lignende temaer

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Motorsport

Motorsport

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...