Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Rockens beste vokalist

Har aldri opplevd David Coverdale live. Men lørdag 8.juli er han tilstede på Skånevik bluesfestival.

Tifeldighetene har seg så at jeg befinner meg i Bergensområdet akkurat da, på tur med familien. Tror jeg blir nødt til å søke permisjon fra familieforpliktelsene akkurat den kvelden, for dette vil jeg oppleve.

Bør ikke jeg få innvilget denne permisjonssøknaden?

Jeg bare må oppleve denne rockens dessidert beste stemme, en stemme som parkerte både Gillan og Hughes, bare for å nevne noen. Det musikalske får så være.

1
21 svar

21 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Scohen

Pete Doherty

1

Valek90

Joe Lynn Turner bør være en kandidat.

1

Missvoltaa

Nei,nei nei,Bigsen. Du tar feil.

1

Leithe

Freddie Mercury for faen.

1

KongTom

hbigz skrev:Jeg bare må oppleve denne rockens dessidert beste stemme, en stemme som parkerte både Gillan og Hughes, bare for å nevne noen.

-> Tull og tøys. Sjekk ut koringa på "You know we had the time" delen av Burn fra California Jam. Glenn korer og grisebanker Coverdale så sinnsvakt. Har ikke sett det selv, men det går rykter om at Coverdale snur seg fortumlet og forfjamset og ser på Hughes.

1

Net-General

Jeg liker begge jeg. California Jam var vel en av de første store jobbene DC gjorde med Deep Purple. Kan ikke ha vært helt lett og gå fra et pub-band til å fronte Purple foran over 100 000 mennesker, han sang ikke opp mot sitt beste der synes jeg. Men på Live.. in the heart of the city med Whitesnake viser han klasse. Soulmessig synes jeg han var best på Northwinds. Glenn Hughes er også konge, sjekk den halvoffisielle purple liveskiva on the wings of a russian foxbat f.eks. Men også skivene med Trapeze er fete.

Men skal nå "verdens beste" vokalist diskuteres må jo Ronnie James Dio være en av kandidatene, han høres jo like bra ut nå som på On stage med Rainbow fra 1976


The world is full of kings and queens who blind your eyes then steal your dreams

1

Eirico

Den beste vokalisten er Brian Johnson.

1

saga1

jeg skjønte med EN gang at det var Coverdale det var snakk om når jeg så topic ;)

Du får bare glede deg, jeg har vært så heldig å oppleve Whitesnake 2 ganger, og det blir min 3de gang når han/de gjester Rockefeller i sommer :)

Saga1

1

hbigz

Jeg gjør ikke dette p.g.a det musikalske. Jeg gjør det bare fordi jeg vil oppleve han som jeg regner for å være kongen over alle rockens vokalister. Men klart, jeg har jo visse forhåpninger om at det kan bli en musikalsk opplevelse også. Litt avhengig av reportoaret. Gleder meg.

1

saga1

hvordan kan du si at du skal på konsert med det du definerer som "kongen over alle rockens vokalister", uten at det er av musikalske årsaker?

Saga1

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...