Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Peeping Tom

Noen som har hørt nye skiva? Jeg venter i spenning nå : ) Den driver og godgjør seg på BitTorrent nå. Noen som har noen meninger om skiva?

1
7 svar

7 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

trent

Etter å ha hørt en del mye på det den siste måneden så vil jeg si at det faktisk er et litt kjedelig album. Skuffende med tanke på at han har surret med det i 7år.

1

Shrike

Elsker åpningen på spor 2=)

Må høres inn den skiva her tror jeg!

1

Otth

Patton er eit musikalsk geni. Fine dagar.

  • Well, last week she stuck the handle of a racket up his ass when he was plowing her. He said it felt unbeliveable. But, you know, if you ask me, any guy who has anything up there is at least part fag.

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=179&Group=Backstage&ThreadID=401971&Thread=Den+store+Vidar+tr%E5den%2E&Page=-1

1

trent

Etter noen runder vil jeg si at Kill the dj, Five Seconds og Celebrity Death Match er favorittene. Men et fett album vil jeg si.

1

Knivey

Jeg for min del er veldig begeistret for albumet. Spesielt Five Seconds, som jeg på sett og vis forelsket meg i for et års tid siden, da jeg fikk tak i de "falske" demoene. Jeg er veldig glad for at den ble med videre. Not Alone og Celebrity Death Match er andre favoritter. Men jeg synes det er meget synd at albumet ikke kom tidligere - det føles nesten overmodent. Dog, Patton har så mange jern i ilden at man ikke kan kreve slike ting.

1

trent

Jeg har hørt gjennom noen demoer som jeg hentet ned fra nettet for noen dager siden. Sangene var uten navn, men man hører Patton er med. Og det høres unektelig bra ut. Men har ikke satt meg helt inn i det enda da.

1

KongTom

Åpningssporet var i hvertfall ganske tøft. Spor to var også ganske kult. Razhel, beatboxeren, er med der.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...