Nye VGD er lansert! Mer informasjon

BassAmp!

Tenker på skaffe tak i en bassamp. Og lurer på om noen har noe å si om følgende Amper, evt tips og andre generelle ting. Regn med at jeg er temmelig blank innen emnet.

1
15 svar

15 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

trøske

Saligia, Vil foreslå trace elliot 100w hvis line-out. Ellers er peavy med den store kassa ganske bra uten line-out.Den gir alt fra smoke on the water til ringnesen:)

Bassgitaren bør stå på fullt volum for optimal utnyttelse av micene. Juster heller ampen for volumnivå.

trøske,mvh

1

Gl0rfindel

1

lampe

De kabinettene der låter mye bedre enn 8x10" kabinettene. Selv om de er større, og ser fetere ut, så betyr ikke det bedre lyd, de 8x10 kabinettene synes jeg rett og slett er alt for massive, fint lite definert (og komprimert) lyd som kommer ut av de.

1

lampe

Du må ikke tro det som skrives om produktene på Sound1, der står det mye drit. Finn noe som virker interessant, så googler du og ser på forum/reviews og ting.

Ellers kan jeg på det varmeste anbefale Ampeg, men da må man fort punge ut en del mer.

Hva skal den brukes til?

1

Gl0rfindel

Anbefaler også Ampeg hvis du vil ta deg råd til det. Har selv en Ampeg SVT-4 pro, som jeg for tiden kun bruker på en AMPEG 15" bass-kabinett.

Gi meg ett 8x10" kabinett noen....

1

lampe

Hva slags 15" kabinett er det?

1

Saligia

Lampe, Den skal brukes til øving med gitar og trommer. Relativt høyt lydnivå, forsåvidt. Det spilles punk og rock og sånt.. ikke så mye rask spilling, men hvis jeg først skal ut med mye spenn, vil jeg ha ordentlig utstyr. Kjipt å måtte kjøpe nytt igjen om kun kort tid.

1

Saligia

Og nå Ampene, som jeg hendig glemte i mitt første innlegg.

Marshall AVT100X til 6250kr

Line6 LowDown 175 til 4550

1

Saligia

Hva med denne

LowDown 150 Den første serien bassforsterkere fra Line 6, LowDown leverer utrolige sceneperfekte basstoner. 1 x 12", 150 Watt.

3 650 NOK

-Billigere, skulle tro 150 watt er nok til øving.

1

Uglami

spørs hva du skal bruke den til. hvis du skal øve sammen med trommis osv er det kjekt å ha litt.. sjøl bruker jeg en 250 watts bass amp i bandet mitt når vi øver i kjelleren (ikke min, men den står i kjelleren etter det gamle bandet), og den holder som rakkern.. har volumet på kvartedelen av hva den er god for (og ikke fullt på volumknappen på bassen), og da hører du bassen ganske så høyt, den ligger godt over trommenivå lissom. men hvis du bare skal ha til øving uten trommer, eller opptak, så trenger du bare en liten sak, 20 watts eller no lissom holder sikkert.. bare det er god lyd!

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...