Musikk esc

Innlegg

Musikk

gilmour_RE

gilmours oppgjør med plata til idol alexander!

-da har det skjedd igjen,nemlig at en "stjernemusikerne" fra idol skal gi ut skive.denne gangen er det alexander denstand with som prøver seg.(for anledningen har han forkortet navnet sitt for å få plass på coveret til noe mer enn navnet sitt).

-dette må være noe av det svakeste som er prestert noensinne av norske popskiver. elendige og totalt fraværende melodier,enkel og billig produksjon(billig som i dårlig), og et hastverksarbeidpreg som gjennomsyrer hele denne skiva.

-hele komedien topper seg jo når alexander selv går ut i vg og hevder at han fort kan tilrive seg toppen på vg lista fra hallelujahgutta fordi at de visstnok vil få en salgsnedgang nå. godt du har tro på deg selv og skiva de alexander:)

gilmour

1
74 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Iudo Who cares? Post det på Idol-forumet.

Iudo skrev: Who cares? Post det på Idol-forumet.

-dette er et musikkforum,og jeg poster det her om jeg ønsker det. dessuten er ikke dette et spesifikt idolinnlegg,men om skiva til en tidligere idoldeltager.

gilmour

1

Du mener at du har hørt denne plata?

Ţ ϊ © К Ļ €

Follow the Flock, Step in Shit

1
Ranselen Har du kjøpt den da eller?

Ranselen skrev: Har du kjøpt den da eller?

-nei,hva får deg til å tro det? fri fantasi,igjen?

-nok engang ser man altså fenomenet i fri utfoldelse. jeg eller braathen starter en musikkrelatert tråd,andre debbatanter begynner å fokusere på person med en gang.utrolig at det er mulig.

gilmour

1
gilmour_RE Ranselen skrev: Har du kjøpt den da eller? -nei,hva får deg til å tro det? fri fantasi,igjen? -nok engang ser man altså fenomenet i fri utfoldelse. jeg eller braathen starter en mu...

"-nok engang ser man altså fenomenet i fri utfoldelse. jeg eller braathen starter en musikkrelatert tråd,andre debbatanter begynner å fokusere på person med en gang.utrolig at det er mulig."

Nok eit døme. Føyer seg fint inn i rekka. Dette var også grunnen til at eg starta tråden som no vart sletta av mod.

Bråthen

1
Braathen_RE Hehe. Det gjekk bra. Her er forøvrig advarselen eg fekk: "Nok prat om dere selv. Bli ferdige. Snakk om noe annet enn deg selv hele tiden." Greit nok dette MOD. Men då må resten av...

Braathen_RE skrev: Hehe. Det gjekk bra. Her er forøvrig advarselen eg fekk:

Nok prat om dere selv. Bli ferdige. Snakk om noe annet enn deg selv hele tiden.

Mod

-.hehehe. veldig bra. samme som jeg fikk for flere uker siden det:) tenk hvor mange advarsler andre debbatanter skulle hatt da,for å snakke om oss som personer i hver bidige tråd.hehehehe.

gilmour

1
morepowahtoyou Greit nok, det var endel overtarmp der fra noen, men dere er da ikke helt uten grunn at akkurat din tråd ble fjerna heller. Makan til svada har jeg ikke sett noen gang. Musikkinter...

"Greit nok, det var endel overtarmp der fra noen, men dere er da ikke helt uten grunn at akkurat din tråd ble fjerna heller. Makan til svada har jeg ikke sett noen gang. Musikkinteressert my ass."

Mange som kom med saftige bidrag der. Synd at det kun er eg som blir straffa. Jada, eg laga tråden. Men den var eit produkt av alt som eg har fått servert her inne i det siste.

Bråthen

1
Braathen_RE "Greit nok, det var endel overtarmp der fra noen, men dere er da ikke helt uten grunn at akkurat din tråd ble fjerna heller. Makan til svada har jeg ikke sett noen gang. Musikkinte...

Mange som kom med saftige bidrag der. Synd at det kun er eg som blir straffa. Jada, eg laga tråden. Men den var eit produkt av alt som eg har fått servert her inne i det siste.

-jepp,uten tvil. at vi ikke kan lage musikkrelaterte tråder uten å at diverse debbatanter på død og liv skal fokusere på oss som personer og på den måten spore av tråden,er fakta.men at ingen våger å innrømme dette og ta selvkritikk,er ingen atombombe.

gilmour

1
gilmour_RE Braathen_RE skrev: Hehe. Det gjekk bra. Her er forøvrig advarselen eg fekk: Nok prat om dere selv. Bli ferdige. Snakk om noe annet enn deg selv hele tiden. Mod -.hehehe. veldig bra...

gilmour_RE skrev: tenk hvor mange advarsler andre debbatanter skulle hatt da,for å snakke om oss som personer i hver bidige tråd.hehehehe.

--> Dere legger jo i stor grad opp til det selv da. MOD prøver vel å ta roten av problemet.

(Riktignok er jeg sjokkert hvor mange som svarte på den tråden som nå tydeligvis er slettet i løpet av så kort tid)

______________________ All glory to the HypnoToad http://www.youtube.com/watch?v=0_BD_WBg9aA

1
Braathen_RE "Greit nok, det var endel overtarmp der fra noen, men dere er da ikke helt uten grunn at akkurat din tråd ble fjerna heller. Makan til svada har jeg ikke sett noen gang. Musikkinte...
morepowahtoyou

Jeg innrømmer ærlig at det er endel her som går langt over streken. Men det gjør ikke jeg. Jeg prøvde ærlig å påpeke at musikkiteressen deres ikke stikker veldig dypt. Jeg høper at vi en gang kan få til et seriøst forum der vi utveksler synspunkter og erfaringer uten å rakke ned på andre. Det gjelder både oss og dere.

1

Har ikke denne skiven allerede blitt slaktet av pressen? BT ga iallfall bare en 2-er.

Ser ikke helt poenget med denne tråden.

1
morepowahtoyou Jeg innrømmer ærlig at det er endel her som går langt over streken. Men det gjør ikke jeg. Jeg prøvde ærlig å påpeke at musikkiteressen deres ikke stikker veldig dypt. Jeg høper at...

morepowahtoyou skrev: Jeg innrømmer ærlig at det er endel her som går langt over streken. Men det gjør ikke jeg. Jeg prøvde ærlig å påpeke at musikkiteressen deres ikke stikker veldig dypt. Jeg høper at vi en gang kan få til et seriøst forum der vi utveksler synspunkter og erfaringer uten å rakke ned på andre. Det gjelder både oss og dere.

-respekt skal du ha for dette innlegget. at du ikke bare kritiserer oss men også bermen som ofte går milevis over anstendighetens grenser,setter jeg pris på.

gilmour

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...