Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Et internasjonalt diskusjonstema

Ahhh, jeg ser at det er den samme gamle tralten på amerikanske diskusjonsforum også:

http://www.amazon.com/tag/music/forum/ref=cm_cd_dp_rt_tft_tp?%5Fencoding=UTF8&cdForum=Fx1YA4ZE83NG9MC&cdThread=Tx1WEP2ZFIXXEIU

Sett det før? Sett alle argumentene tidligere? Noe for musikkforumet, selv om det er lenge siden noen derfra har startet samme diskusjonen?

1
8 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

LaRitournelle

Til hun som skrev det innlegget så vil jeg si følgende: Musikk har vel ikke nødvendigvis noe budskap - og du kan jo finne instrumenter i rap.

Jeg kan skjønne de trangsynte som mener at hip hop ikke er musikk, en gang jeg satt i en russebil og noen satt på noe heftig metal greier tenkte jeg "OK det her kan ikke kalles musikk, det er noen som slår på en bøtte og skriker".

1

Tooth

...come on folks - rap er den nye popen så jeg veit ikke hva som blir mest urelevant; diskutere om hiphop er musikk eller diskutere hvor dumt det er at ikke hiphop er MER akseptert.

....it`s 2008

1

CrazyNoise

Jeg tenker mest på at det er 2008 og at det fortsatt finnes mange som mener rap ikke er musikk og at de bruker de samme slitne argumentene som har vært i alle år. en skal ikke lenger enn til musikkforumet på vgnett før en finner slike eksempler.

1

Dufsen

Sett det så alt for mange ganger. Det samme gjelder elektroniske musikksjangre. Selv et barn kan høre at det er musikk, men allikevel er det tydeligvis enkelte som nekter for det.

1

-makaveli-

Ja, "rap er ikke musikk fordi det er bare prating", "Elektronisk er ikke musikk fordi det er lagd på data". Ignorante typer. Min favoritt er likevel "Metal er ikke musikk, fordi det er bare skriking".

1

Dufsen

Akkurat den har jeg ikke like mye imot - det later til at metal-heads er mest sjangerstasjonerte - det ser ut som om de er mer kritiske til andre sjangre.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...