Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Og vi anmelder...Lifestylez ov da poor & dangerou

Denne her er også flott:

Nok en gjeng med forbanna rappere med et ord-foråd som de helt sikkert ikke har lært av den lokale predikanten. Big L kallere de seg, og med en del "fuck", "shit" og "motherfucker" så får de i et kaos av et lydbilde fortalt oss sånn ca hva de er forbanna på. En totalt anonym plate som topper seg med låta"fed up with the bullshit". Etter 12 låter og 49 minutter så er jeg "fed up" av Big L jeg også!

Karakter: 3 av 6

1
14 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

LoveJones

Hadde ikke sett de andre anmeldelsene dine, så trodde først det var du selv som mente dette... :-)

Riktignok fortjener ikke noen av albumene til Big L klassikerstatus, men han er like fullt en fantastisk MC, på noen dager kan jeg kanskje t.o.m. si at han er numero uno for min del.

1

Engebretsen

Riktignok fortjener ikke noen av albumene til Big L klassikerstatus, men han er like fullt en fantastisk MC, på noen dager kan jeg kanskje t.o.m. si at han er numero uno for min del.

-The Big Picture

1

JFT_96

Enig. The Big Picture er legendarisk.

1

CrazyNoise

LoveJones skrev: Hadde ikke sett de andre anmeldelsene dine, så trodde først det var du selv som mente dette... :-)

Haha, jeg tror nok det var andre som også trodde dette. Men jeg er enig i at lifestylez ikke var så bra som den burde vært. den ble en liten nedtur i forhold til alle de andre DITC-utgivelsene på den tiden der, Lord finesse, diamond, showbiz and AG...

1

Tooth

...helt enig - den holder ikke samme standard beatmessig. Dessverre.

.

1

-makaveli-

Nesten enda verre enn The Score-anmeldelsen. Hvor finner du disse?

1

Ruud18

Lurer på hvor du har funnet disse anmeldelsene jeg også. Du skrev i en annen tråd at du satt å bladde gjennom noe, så jeg regner med at det er gamle blad eller utklipp eller noe sånnt. Anmeldelsene er åpenbart ikke skrevet av noen som har interesse for rap-musikk, og i så fall....hvem i alle dager anmeldte Big L's "Lifestylez Ov Da Poor And Dangerous" når den kom ut liksom? Med tanke på subkultur statusen Hip-Hop til en viss grad fortsatt hadde den gang, og Big L ikke akkurat var MTV-materiale for å si det sånn...

1

CrazyNoise

Ruud18 skrev: Lurer på hvor du har funnet disse anmeldelsene jeg også. Du skrev i en annen tråd at du satt å bladde gjennom noe, så jeg regner med at det er gamle blad eller utklipp eller noe sånnt.

Jeg har en tykk og fet perm med gamle avis- og bladutklipp fra slutten av 80tallet og frem til midten av 90tallet da avisene begynte å bli oversvømmet med rap-stoff. Det er i denne bunken jeg har funnet frem disse anmeldelsene. Bortsett fra anmeldelsen av Paul's Boutique som er fra Hamar Arbeiderblad, så er anmeldelsene jeg har gjengitt fra gratisavisa Exacts spede barndom. De viser vel tydelig av Mjøsområdet ikke akkurat kan regnes som rap'ens vugge i Norge. Jeg har en bunke andre slakteanmeldelser også. Hvis ønskelig så skal jeg gjengi dem også.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...