Musikk esc

Innlegg

Musikk

Forsiktig_optimist

Spiller Blacksheeps selv denne gangen?

Kul cover av No Milk Today fra denne friske gjengen! Men spiller de selv? Faren til Agnete sier i Dagbladet at låta "var i boks" på tre timer og at bandet ikke kjente låta fra før. Jeg er ingen musiker, men tre timer må da være kort tid? Trommer, bass og gitar skal klaffe, i tillegg er det lagt på ekstra gitar enkelte steder. I tillegg til vokalen.

1
11 svar

No har eg ikkje høyrt låta, men er kjend nok med studioarbeid til å kjenne lukta av sessionmusikarar lang veg. Eg er usikker på kor gamle desse ungane eigentleg er, men eg er temmeleg sikker på at dei vil trengja fleir takes enn det det er mogleg å få til på tre timar.

1
Forsiktig_optimist Låta ligger på http://www.nomilktoday.no/

Tviler sterkt på at de spiller selv her,og vokalisten, som jo er en fantastisk sanger og synger veldig bra, må nok ha noen take her, siden hu ikke hadde hørt sangen før og bruker hun ca 30 min på å synge inn hele sangen, så bruker nok resten av bandet ihvertfall resten av de tre timene. Tviler sterkt på at trommissen klarer å spille såppass tight på en sang hun ikke har hørt før..

1

At gruppa spilte inn alle instrumenter selv bekreftes nå av faren til gitaristen. Mulig det tok fem timer og ikke tre. Så da kan vi avslutte debatten.

1

Blacksheeps er ganske langt fra alt jeg hører til daglig, men må si jeg har falt pladask for samene. Pen cover av No Milk Today, tror vokalisten virkelig kan bli bra med litt mer trening!

1

Sikkert ikke på tre timer men tviler ikke på at det er blacksheeps som spiller. Hørt andre covers med dem og de høres ekstremt "råcknråll" ut...... Meget bra.

1

Det skal ho i alle fall ha ho vokalisten i bandet, at ho har ei ganske så god stemme til alderen å være.

1

Furias kan bare gå å legge seg for agnete og hjengen hennes!

1
Laster...