Musikk esc

Innlegg

Musikk

Dulius

NomeansNo

Jeg synes a VGD musikk fortjener en tråd om NomeansNo.

NomeansNo har fulgt meg siden jeg oppdaget dem på åttitallet, og er et av de få bandene jeg aldri har gått lei av.

Lykken med youtube er at man kan finne mye rart man ikke har fått sett før theinternets tid :)

1
21 svar

Når det er for sent til å redigere så finner man feilene.

Jeg har fulgt NomeansNo er riktig.

1

NoMeansNo er knallbra, et av mine favoritt hardcore band. Tror jeg har det meste. Favoritten er "Wrong" som er en perle. "0 + 2=1" er også veldig bra. Ingen band blander "Ramones" Punk, med hardcore, metal og Jazz som NoMeansNo. Skal hive ut noen youtube låter etterhvert.

Må ikke glemme Hanson Brothers heller, utrolig bra Ramones punk med morsomme tekster om ishockey og...ja Ishockey.

1

Dullus! Det er definitivt altfor lite NoMeansNo her på vgd, men det fikser du fra og med nuh, tenker jeg. Det hadde vært direkte kjekt om du hadde orket å ta for deg skivene de har gitt ut, og rett og slett gitt dem litt omtale. Det får bli mitt bestillingsverk til deg fra meg..:-)

1

Har bare Mama, men det skal jeg få gjort noe med rimelig kjapt. Jeg oppdaget bandet da jeg kjøpte opp rubb und stubb med Wire, og så har de gått litt i den berømte glemmeboken. Synes óg at de mer eller mindre er åndsfrender med det engelske bandet, men at de har skrudd opp noen knepp på metal-knappen.

Tøft som Fanden er det!

1

Jeg så bandet på Roskilde i 1994. Men dessverre gikk den altfor sent og på det tidspunkte var folk slitne. Jeg tror nok bandet gjør seg best i mindre omgivelser.

1
chuncho2 godt jeg husker noe i hvert fall:-) husker også jeg var på Sepultura (faen så gøy), Rage Against the Machine (holdt på å bli mørbanka), Bjørk (var for full og teltet var overfylt),...

husker også jeg var på Sepultura (faen så gøy), Rage Against the Machine (holdt på å bli mørbanka), Bjørk (var for full og teltet var overfylt), Elastica (kjempegøy og utrolig høyt), Inspiral Carpets (mimre og kos), The Posies (passet perfekt til været)...

Husker Sepultura, Rage og The Posies, de andre du nevner så jeg ikke. Men Accept, Mercyful Fate, DAD, Sick of It all (fantastisk) er noen jeg husker. Var på ganske mange konserter egentlig.

1

Heisann sveisan. De spilte midt på natta på fredag, midt mellom Peter Gabriel og Tindersticks. Jeg har sett de flere ganger. Bl.a på det nå nedbrente uffahuset i Tr.heim. Fint band.

1

Lignende innlegg

Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...