Musikk esc

Innlegg

Musikk

Xian

Album of the year.. Look no further!!

[Slettet]

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Oji oji.. Lady Killer.. for en låt!!!

1

Skikkelig trivelig. Men Årets Album, når du burde vite hva som skjer 24.oktober!? Ærlig talt..;-)

1
The_Loner Wilcos nye?

Jepp. Kan streames fra hjemmesiden deres i 24 timer fra ett eller annet tidspunkt på ettermiddagen i dag. Jeg tipper rundt 18:00.

1
The_Loner [sitat…] Både Tom og Wilco skal levere varene for å danke ut Lucinda Williams, Gillian Welch og Bjella. Kanskje Ryan Adams har noe fint på gang, også :-)

Ryan Adams

Føler det er lenge siden han har levert et helstøpt album.. men alltid noe fint her og der på platene hans da. Så jeg har ikke de helt store forventningene der. Inne i en tung Whiskeytown Stangers Almanac periode nå.. dæven det er mye bra der. Bruce kommer med nytt solo prosjekt i høst også. Ikke de helt store forventningene der heller.

1
Xian [sitat…] Føler det er lenge siden han har levert et helstøpt album.. men alltid noe fint her og der på platene hans da. Så jeg har ikke de helt store forventningene der. Inne i en...

Whiskeytown Stangers Almanac periode nå.. dæven det er mye bra der. Bruce kommer med nytt solo prosjekt i høst også. Ikke de helt store forventningene der heller.

Stranger Almanac har noen strålende sanger. Ryan Adams var såpass fokusert på konsert i sommer, at i hvert fall dèt lovet godt. Jeg tilhører ikke dem som gleder meg voldsomt til Bruce sine nye utgivelser og i hvert fall ikke solo. Det måtte vel bli solo denne gangen etter at Clarence gikk bort, kanskje. Men Bruce skal ikke avskrives :-)

1
Ranselen For ikke å si 27. september.

Jeg elsker Wilco, og gleder meg til nytt album. Jeg er av den rare arten som synes de begynte glimrende med A.M., Being There og Summerteeth, for så å "roe ned" med Yankee Hotel Foxtrot og A Ghost Is Born. Jeg likte Kicking Television, og synes at de tok seg opp med Sky Blue Sky, og ikke minst synes jeg at Wilco (the Album) er glimrende.

Tror The Whole Love kan bli virkelig storartet, og blir litt overrasket om det ikke er Topp10-materiale for min del.

Men gleder jeg meg til et Wilco-album, så er jeg euforisk med tanke på at Far skal slippe et spillernytt studioalbum. Smakebitene er så hinsides mine ekstremt høye forventninger at dette blir jeg å plage dere godtfolk her på vgd med leeeenge..:-)

1
The_Loner [sitat…] Stranger Almanac har noen strålende sanger. Ryan Adams var såpass fokusert på konsert i sommer, at i hvert fall dèt lovet godt. Jeg tilhører ikke dem som gleder meg voldso...

Ryan Adams var såpass fokusert på konsert i sommer, at i hvert fall dèt lovet godt. Jeg tilhører ikke dem som gleder meg voldsomt til Bruce sine

Ryan Adams konserten i sommer var jo fantastisk da.. så enig i at det lover godt. Det lover også godt at det begynner å bli en stund siden han gav ut et album kun med ferske låter. Men, forløpig holder jeg forventningene nede. Ang Springsteen så ryktes det at solo-albumet var klart før Clarence takket for seg og at det uansett stod for tur. Det er jo tross alt ikke så mange ukene siden Big Man gikk bort, og at han skulle rukket å laget et nytt album i mellom tiden er vel kanskje litt vel effektivt. Pt. så er jo dette solo albumet også ubekreftet. Vi får ser hva han kommer opp med. Gleder meg nok litt mer deg naturlig nok, men har nok som deg ikke de største forventningene.

1

Ang. tematikken årets album. For å være litt seriøs. Er det noen her som kan nominere noen av de bedre utgivelsene så langt..?

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...