Musikk esc

Innlegg

Musikk

onkelmorten

Ry Cooder - Pull Up Some Dust And Sit Down

Mainn har da alle Cooder-skiven. Det e stas å ha. Faen tell fyr denne Ryland. Siste skiva høres helt strøken ut, as usual. Førr e høst dette kommer tell å bli.

Ry e i storform. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeehaw!!!! Hurrra!!!

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Æ sett hær å glise :-D

Dette e faenmæ stort. Akkorat sånn som dette albumet framstår i mine øra, og i mett hjerte; e sånn æ hadde håpa PUSDASD ville framstå. Helt nydelig. Drit-tøff. Ultrabra. Stæmmen tell denne musikern og låtskrivern, blir bare bedre og bedre med åran. Ruere ja, men faen så uttrykksfull, så flott som et flygel - så røff som nye vinterdekk. Gitarspelle e det ingen vits å nevne. Det e han som e mesteren. Han e malen. Denne skiva e atter et mesterverk fra Ry Cooder.

1

Lille venn, Ry har sin egen tråd ;)

Plata er nettopp kommen innenfor husets 4 vegger. Noen ord kommer senere i kveld!

1
Eastwick Lille venn, Ry har sin egen tråd ;) Plata er nettopp kommen innenfor husets 4 vegger. Noen ord kommer senere i kveld!

Lille venn, Ry har sin egen tråd ;)

Finner ikke ut hvilken tråd det er som er den offisielle.

Ry er snart ute med et nytt album som får hele 9/10 i Uncut, bedre enn forgjengerne som jeg ser blir lovprist av flere her på forumet. Også på dette albumet driver Ry med litt politikk og sånn godt plassert på vestresiden i USA, og bør således være spiselig for 80 % av Norges befolkning.

For meg er Ry Cooder mannen som lagde fine lyder på noen av mine favorittalbum. I tillegg ble jeg nærmest torturert av broren min med Rys versjon av Little Sister. Dernest har jeg en LP med Gabby Pahiniu Hawaiian Band som sikkert er litt i samme gata som Bueno Vista Social Club. Sist, men ikke minst: Ry bidro sterkt til at Paris, Texas av Wim Wenders er en av mine favorittfilmer.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...