Musikk esc

Innlegg

Musikk

Skraevadottir

Hvor ble de av? Tilbake til 90-tallet!

Jeg har konstruert en tidsmaskin, folkens, og vil benytte den til å reise tilbake til 1990-årene for å besøke en del artister og grupper som befinner seg ganske langt bak i glemmeboka. De jeg klarer å lete opp igjen vil bli presentert i denne tråden, både med div. lenker og en statusrapport om hvor de er nå og hva de gjør på. Litt i "gylne tider"-stil, altså.

Hvis noen forventer å se grunge, britpop, trip-hop og hip-hop her, venter de forgjeves, på Godot, og det som verre er.

Artistpresentasjoner vil komme litt mellom slagene, det er jo US Open for tida.

3
77 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ser frem til dette Skraeva, selv om jeg er skuffet over at du ikke kan love noe grønsj.

1

Hvis noen forventer å se grunge, britpop, trip-hop og hip-hop her, venter de forgjeves, på Godot, og det som verre er. Artistpresentasjoner vil komme litt mellom slagene, det er jo US Open for tida.

Spennende, kjenne jeg deg rett så blir dette variert. Spiller du tennis selv eller er det bare sporten på tv som gjelder ? for min del så er tennis mest frustrasjon, f.eks fra paris da den ofte kolliderer med Giroen og Eurosport prioriterer tennis foran sykling. Noe jeg finner bad hehe.

Ellers har jeg klar en Operation Mindrcrime omtale i Queensryche tråden for deg og de 3-4 andre som finner det interesant hehe.

1
Biff_Byford [sitat…] Spennende, kjenne jeg deg rett så blir dette variert. Spiller du tennis selv eller er det bare sporten på tv som gjelder ? for min del så er tennis mest frustrasjon, f.eks...

Spennende, kjenne jeg deg rett så blir dette variert. Spiller du tennis selv eller er det bare sporten på tv som gjelder ? for min del så er tennis mest frustrasjon, f.eks fra paris da den ofte kolliderer med Giroen og Eurosport prioriterer tennis foran sykling.

Akkurat som onkelen min du, altså! Han irriterer seg over det samme. Vi var samtidig på ferie hos mormor (hans mor, naturligvis), og hun har selvsagt ikke mer enn én TV. Jeg hadde akkurat ankommet gården og var kjempespent på Wimbledon-finalen, som var godt i gang, men tror du faen ikke han sitter og ser på en Tour De France lagtempo-etappe og nekter å skru over!?

Jeg spiller selv, som en av få på tennisforumet. Derfor må jeg vente til i kveld med å lese Op. Mindcrime-anmeldelsen i og med at jeg har tennistrening klokka sju! :P

1
Skraevadottir [sitat…] Akkurat som onkelen min du, altså! Han irriterer seg over det samme. Vi var samtidig på ferie hos mormor (hans mor, naturligvis), og hun har selvsagt ikke mer enn én TV. J...

Jeg spiller selv, som en av få på tennisforumet.

Fascinerende idrett, like mye avhengig av god kondis som av psykisk styrke. Landet jeg kommer fra har blitt benådet med en rekke gode spillere og faktisk hatt en nr. 1 i verden, men da i en veldig kort periode på 90-tallet: Marcelo Rios og i de siste årene, men veldig ustabilt, Fernado González. Tennis er en stor idrett i Sør-Amerika, og jeg vil påstå den 2. mest populære i land som Chile, Argentina, Ecuador og Peru.

PS: Foreslår at du endrer profilbilde med Gabriela Sabatini:)

1
chuncho2 Du tenker på folk som Joshua Kadison for eks.?

Muligens folk som han, men akkurat han kan jeg ikke huske. Tenker på acts som for eksempel...

The Kelly Family, som hadde en enorm hit i 1996 med "I Can't Help Myself". Et raskt google-og-Wiki-søk viser en svær hurv av mennesker, som ser ut som en puritansk 1600-tallsfamilie på vei til Amerika og et bedre liv. Wikipedia kan fortelle oss at de faktisk reiste rundt i dobbeldekkerbusser og en husbåt før i tida. Om dette imaget er seriøst kan jo selv de mest godtroende av mennesker undre seg om, men jeg tror nok svaret er ja: dette er en seriøs og stolt familie med sterke musikktradisjoner. Ja, faktisk har de holdt på siden 1970 og solgt rundt 20 millioner plater; men det er vel ikke snakk om mange etter år 2000.

Siden listen over nåværende - for de holder på fortsatt - og tidligere bandmedlemmer er så lang som et veldig vondt år, er en videre presentasjon av medlemmene en formidabel oppgave, og ikke min kjepphest her; men jeg husker veldig godt han som synger lead i hiten som presenteres her, og hvordan han faktisk er kliss lik en tidligere klassekamerat.

1
chuncho2 Heller ikke avataren din.

Absolutt ikke. Blir svært skuffet om Scooter ikke nevnes i denne tråden. Nå er de muligens blitt et fenomen som transcenderer både trender, epoker og tiår, men de var definitivt størst rundt 1994.

2
Unbeatable_Baws Hadde kassetten. Got to get var jo en flott lår som fanget opp trendene i overgangen mellom 80- og 90-tall på en god måte. Litt som Neneh Cherry.

Litt som Neneh Cherry

Mmmhm... hun hadde jo et meget flott bidrag på Absolute Music 6, også kjent som tidenes nest beste Absolute Music etter 9ern, men den er vel ikke av de mest kjente låtene hennes. Litt rar intro, men faen som den tar seg opp når refrenget kommer:

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...