Musikk esc

Innlegg

Musikk

WSnake

Coverdale 10 beste

Hei

Tenkte eg skulle lage en liten tråd, der en plukker ut de 10 beste David Coverdale låter. Eg gidder ikke å skrive at han er den beste vokalisten etc for det vet alle.

Starter med en frekk listen sak på 10 plass fra skiven Saints & Sinners med en tøff låt som ikke er så kjent Young Blood. Kom gjerne med egne valg, men helst på samme plass (begynner på plass 10)

http://www.youtube.com/watch?v=6zCFltdFFTg&feature=player_detailpage#t=48s

1
44 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Bra tiltak, antar purple kan nevnes her også ?

10 plass: Love ain't no stranger, sånn skal en behandle et mikrofonstativ! hold mikken som pikken som Vince Neil ville ha sagt det!

1

En liten røver kommer inn som nr 9, en nydelig sang som viser for en enorm spenvidde denne karen har. Denne er fra solo albumet som kom i 77, der mr Coverdale går tilbake til sine røtter. Slenger inn en liten a cappela fra 2006 før han mistet stemmen

1

Vanskelig å rangere låtene denne mannen har sunget, men denne er tøff nok til 10.plass (minst?!)!

1

David Coverdale plass nr 9

Whitesnake- Fool for your loving (Ready an' Willing versjon selvfølgelig). David er nydelig, uten tvil, for å ikke glemme Paice/Lord, faen som Jon Lord kler bart, bedre en trønderne!

1

Her var såpass mye snadder postet allerede, så jeg tar meg friheten å hoppe fram til min personlinge Cov fav nr 3

1

David Coverdale plass nr 8

Whitesnake- Ain't no Love In the Heart of the City (Snakebite ep'n og live Hammersmith Odeon, coverversjon men Cov gjør den til sin). Hiver med en live versjon også. Får frysninger i ryggen av høre publikum på denne! Selv om lyden er litt dårlig på denne versjonen.

1

Her kommer min nr 8 og det er da 3 låten fra samme album. Som er inne blant topp 10, her i tråden. Nok en gang har mr Coverdale laget en tekst, som får krig og fred til å virke uvesentlig :-)

2

Fra Purples Burn: - 6. Mistreated - 5. Burn

2

På delt 4. plass - Soldier of fortune og Lady double dealer - Stormbringerplata

(Minner og følelser gjør meg nok inhabil når vi har kommet så langt :))

1

3. plass - Keep on moving - Come taste the band

1

Her kommer nr 7 og nr 7 er viktig, samme nr som legenden Nelson Vivas hadde i Arsenal. Dette er en låt som viser at Page aldri har spilt med en bedre vocalist. Dette er en låt som på en god dag, kan ligge på topp av listen.

Ser nå at å kunn velge 10 låter blir vanskelig, men mange gode forslag her nå. Men ser at noen er kommet mye lenger en meg

Her er orginalen, fantastisk låt

1

David Coverdale plass nr 7

Deep Purple- Keep on Moving (Come Taste the Band)

YT video lenger opp.

David Coverdale plass nr 6

Deep Purple- Stormbringer (Stormbringer)

YT video lenger opp

1

Sensur av meg selv og et mellomspill. Denne er en teazer og må diskvalifiseres på topp 10 pga jeg må ha en annen på 5 plass. Kommer snart!

Whitesnake- Come on (fra den noe ujevne debuten trouble, men mye gull f.eks denne som var livestarteren de første årene.

1

David Coverdale plass 5

Whitesnake- Long way back from Home. Love Hunter er klart bedre en Trouble og må representeres her.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...