Musikk esc

Innlegg

Musikk

Unbeatable_Baws

Bestem hva Baws skal kjøpe

Hei godtfolk

Jeg skal bestille Teslas to første album på amazon, noe som koster rundt 90 spenn. Da har jeg 110 kroner igjen å fylle på med før tollkvoten til sosialistene er oppfylt. Du skal få æren av å bestemme hva jeg skal kjøpe for disse.

Kom med forslag! OBS: Kun hardrock fra 70- eller 80-tallet.

1
26 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kong_Gilmour100

Da har jeg 110 kroner igjen å fylle på med før tollkvoten til sosialistene er oppfylt

Herlig stikk :)))

1

Van Halen - Fair Warning Thin Lizzy - Jailbreak Black Sabbath - Heaven And Hell Aerosmith - Toys In the Attic Blue Öyster Cult - Secret Treaties

Fem knakende gode skiver som du sikkert har. Hvis ikke er det bare å bestille..

1
Unbeatable_Baws Tror jeg har et samlealbum av dem bare. Har ikke fått satt meg inn i katalogen. Men de er et band som før eller siden må sjekkes nærmere. Siden jeg først har deg på tråden: du kjen...

Jeg gjør egentlig ikke det, ikke mange ihvertfall, i og med at grungen kom å kverket mye av sjangeren. Også for meg..

Av mer straighte rockeband, så synes jeg jo at Cracker leverte en del knakende gode skiver. Tøffe når de rocker, og meget fint når de roet ned.

Et annet band som jeg synes er tøft er Gallon Drunk. Spesielt In the Long Still Night er fett.

I 2002 kom Ten Benson ut med ei dødsfet skive, rocka og heftig. Satan Kidney Pie het herligheten..

Men skal man anbefale hard rock fra 90-tallet er det vanskelig å komme unna Screaming Trees, Alice in Chains og Afghan Whigs. Men det aner meg at det ikke er det du er ute etter, og at du dessuten har bra peiling på hva de har å by på..

1

Jeg har lyst på Deep Purple's Perfect Strangers. Den hadde jeg på opptakskassett som jeg spilte i hjel på 80tallet. God gammel båndsalat

1

Magnum-On a Storytellers Night, Wings of Heaven og Chase the Dragon, (pompøst men lekker hardrock).

Y&T ? Black Tiger f.eks, vet ikke hva de har der du bestiller, men safe bet. Knallband!

1
johwi68 Jeg gjør egentlig ikke det, ikke mange ihvertfall, i og med at grungen kom å kverket mye av sjangeren. Også for meg.. Av mer straighte rockeband, så synes jeg jo at Cracker leverte...
Unbeatable_Baws

Men skal man anbefale hard rock fra 90-tallet er det vanskelig å komme unna Screaming Trees, Alice in Chains og Afghan Whigs. Men det aner meg at det ikke er det du er ute etter, og at du dessuten har bra peiling på hva de har å by på..

Chains er et kongeband. De andre er nok ikke like mye min stil. Skal ikke skryte på meg å ha stålkontroll på materialet deres, langt ifra, men jeg vet at jeg har sjekket det ut en god del ganger uten at det har endt med innkjøp.

Og ja, det var nok litt annen musikk jeg var ute etter nå, selv om det er en del kult innenfor grunge og 90-talls alternativ rock også.

1

Jeg skal bestille Teslas to første album på amazon, noe som koster rundt 90 spenn

Det kaller jeg en bra deal!

Har du noen av de tre første Rainbow-skivene? De er jo fantastisk bra, alle sammen. Syns faktisk Long Live Rock'n'Roll, fra '78, er den beste. Ellers så har du jo Roxx Gang-skiva fra '88, Things You've Never Done Before, men den har du muligens hørt og vurdert tidligere.

1
Unbeatable_Baws

Vet ikke helt hvorfor, men jeg har alltid slitt med Rainbow. Jeg klarer ikke å se deres storhet. Foretrekker UFO, Zepp, Aerosmith og Sabbath fra den perioden.

1

Får prøve å reklamere for håpløst undervurderte Thunder igjen. Spesielt de to første albumene Backstreet Symphony og Laughing on Judgement Day (er i det følsomme hjørnet i dag, så linkene blir deretter) Eller ta en feiende flott snarvei med The Very Best Of Thunder. Alt tilgjengelig for en rimelig penge fra play.

1

Hva med "Kingdom Come" av Kingdom Come? Zeppelin-inspirert (onde tunger vil kanskje hevde rip-off). De var ihvertfall en favoritt for undertegnede i 88. Det skal dog sies at jeg ikke tror jeg har hørt på skiva på ca 20 år.

J.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...