Musikk esc

Innlegg

Musikk

VivaLV

Drammenshallen (spilleliste)

Har aldri vært der på konsert, bare en håndballkamp for mange år siden. Men bor ikke så langt unna Drammen. Hører også på lokalradio fra Drammen som har en fast spalte som de kaller "minne fra Drammen" som er artister som har opptrådt i Drammenshallen og det er jo en ganske lang og fin liste.

Trur jeg tidligere har sjekket uten å finne noen komplett liste, men nå ser det ut som det er en komplett? liste på wikipedia:

http://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_artister_som_har_spilt_i_Drammenshallen

Forøvrig artig fact at Ninni Stoltenberg ble dratt opp på scenen under Bruce Springsteens konsert.

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Her litt ytterligere statistikk. Wikipedia opererer med 8 artister som har solgt mer enn 300 millioner plater. 2 av de har vært i Drammenshallen (Elton John + Queen).

Det er 6 artister med platesalg 200-299 millioner. 1 av de har vært i Drammenshallen (AC/DC).

Det er videre 6 artister med platesalg 150 til 199 millioner. 3 av disse har vært i Drammenshallen (Whitney Houston, U2 og Stevie Wonder).

6 ut av de 20 mestselgende artisene på verdensbasis for denne hallen er jo ganske imponerende.

1

Ytterligere 9 artister med platesalg 120 til 149 millioner.

3 av de har spilt i Drammenshallen (Bon Jovi, Bruce Springsteen, Dire Straits).

1

Drammenshallen var storstuen før Oslo Spektrum ble bygd - alle de store, som var for store for Oslo Konserthus (f.o.m. '77 - og heller ubrukelig for disco eller rock 'n' roll) - ramlet inn i idrettshallen.

1

Og legger man til Ekeberghallen så er vel listen nesten komplett.

Dvs. Rolling Stones var vel i Messehallen så mulig den også var i bruk.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...