Musikk esc

Innlegg

Musikk

stormchor

Fake Soundtrack Albums

Har blitt utgitt en rekke album som utgir seg for å være filmmusikk til en fiktiv film. Har du noen favoritter innen fiktiv filmmusikk?

Siste album jeg hørte i denne sjangeren var Danger Mouse med Rome. Her er en smakebit fra det albumet, låta "The World" hvor Jack White bidrar på vokal. Meget bra album synes jeg.

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Her er en klassiker innen sjangeren. Motorpshycho med "Theme from the Tussler"

1

Kiss "Music from the Elder". "The Wall" produsert av samme mann, Bob Ezrin, fikk nok større oppmerksomhet. Og den nådde i motsetning til Kiss, lerettet!

Fin plate, uansett!

1

Har blitt utgitt en rekke album som utgir seg for å være filmmusikk til en fiktiv film. Har du noen favoritter innen fiktiv filmmusikk

After the Gold Rush- Neil Young.

Forsåvidt ikke helt fiktiv. Neil Young skulle lage filmusikk basert på filmanus til Dean Stockwell. Det ble aldri noe av filmen, men albumet står som ei soild påle i rockhistorien.

1

Et av de tøffeste soundtrackene som er laget er Moss Side Story, som ble gitt ut av Barry Adamson i 1989. Men filmen eksisterer ikke.

1

I 1973 var Jefferson Airplane sovende og Grace Slick ga ut sitt første soloalbum, Manhole. Det skulle være et soundtrack, men det er uklart om det noengang var planlagt noen film.

Et klipp:

og sjølve Theme from Manhole:

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...