Musikk esc

Innlegg

Musikk

russell_martin

The Dream Syndicate - Medicine Show

Dæven, jeg må innrømme at jeg hadde glemt hvor bra denne platen egentlig er. De åtte låtene som utgjør denne platen. Få plater fenger meg mere fra 80tallet enn denne.

i got a page1 story buried in my yard......

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dream Syndicate, ja. De planla jeg å sjekke ut i 2008, men så glemte jeg det. På tide?

1

Medicine Show er en av de beste skivene fra 80-tallet. Og Steve Wynn leverer fortsatt. Den siste tiden har jeg hørt en del på Epèn Dream Syndicate. Veldig bra den, og men med langt tydeligere referanser til Velvet Underground enn til countrymusikken.

1

Henger meg på. Et kjempemessig album jeg først kjøpte i år, bl.a. etter at autoriteten tinytim med rette hadde skrevet mye pent om det. Og så hadde jeg jo hørt de fleste låtene fra før da, bl.a. på glimrende live-albumet Live at Raji's (?). Den beste låta er kanskje Burn foran Merrittville :-)

2

Da du skrev dette i dag tidlig satt jeg i bilen og hørte på den samme skiva............wow. God musikk dette selv om jeg har mer sans for Green on Red og Rain Parade når det kommer til Paisley undergroundband...

1
Quinninho Da du skrev dette i dag tidlig satt jeg i bilen og hørte på den samme skiva............wow. God musikk dette selv om jeg har mer sans for Green on Red og Rain Parade når det kommer...

Green on Red

Jeg bestilte akkurat skiven til Dan Stuarts nåværende band The Slummers, en skive de må ha sneket ut på markedet i all stillhet. Jeg har hvertfall ikke fått med meg at Stuart har vært aktiv siden Danny & Dusty-comebacket. Har du hørt den?

1

Få plater fenger meg mere fra 80tallet enn denne.

Enig med deg der. Åttitallets beste band etter min mening.

1

Hmm. Jeg synes ikke denne skiva kommer opp mot debuten, Days Of Wine And Roses (1982). En side av saken er vel at jeg kanskje ikke har så stor sans for produksjonen til Sandy Pearlman. Soundet er etter min mening noe numment og uforløst. Men jeg synes heller ikke det spruter som det bør av låtene. Unntaket er "John Coltrane Stereo Blues", som fremstår som et seigt bølgekraftverk av en innertier. Den holder høy klasse.

Zm

1
Zenmeister Hmm. Jeg synes ikke denne skiva kommer opp mot debuten, Days Of Wine And Roses (1982). En side av saken er vel at jeg kanskje ikke har så stor sans for produksjonen til Sandy Pearl...

Soundet er etter min mening noe numment og uforløst

Det er lyden av seks måneder i studio med overdubbing etter overdubbing av de samme åtte låtene (det finnes visstnok ikke noen outtakes bortsett fra et par alternative versjoner av "Bølgekraftverket"). Hvorfor de fikk lov til å holde på så lenge er en gåte i ettertid, selv om det muligens er med på å forklare hvorfor A&M ikke finnes lenger. Noe overprodusert, javisst, men låtene er førsteklasses og vel så det.

2

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...