Musikk esc

Innlegg

Musikk

Shimano68

Chickenfoot rett rundt hjørnet!

Det nærmer seg slipp av Chickenfoot (Sammy Hagar, Joe Satriani, Chad Smith og Michael Anthony) sitt nye album, og akkurat som sist gang gjør de en eksemplarisk jobb med å presentere det i forkant. Disse gutta har skjønt ganske mye i forhold til f.eks. Van Halen (som jo visstnok også skal ha et nytt album rett rundt hjørnet) når det gjelder å kommunisere med fansen.

Annenhver dag frem til lansering slipper de et videopodcast pr. låt der de diskuterer innspillingen og inspirasjon bak den enkelte låten. Jeg synes dette høres veldig veldig lovende ut - sjekk ut Up Next eller Different Devil (som burde ha virkelig hitpotensiale - det er vel den mest pop-aktige låten de har laget):

http://www.youtube.com/user/iChickenfoot#p/f/1/eSdhcpRd78I

http://www.youtube.com/user/iChickenfoot#p/f/2/gttS2P2maaw

Bring on the Foot!

1
0 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...