Musikk esc

Innlegg

Musikk

startelver

The Bluebells - Sisters 1984

Ja det ble med bare en plate for det skotske bandet The Bluebells men hvilket album det ble!

Hele 3 låter inne på UK top 40 i 1984 og nummer 1 låta "Young At Heart" som det store høydepunktet.

Mine favoritter er foruten førstnevnte også Im Falling og Cath. Men hele albumet er bra. Og mye takket være Robert Hodgens.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Koselig tråd, og koselig er også det første orden som faller meg inn når jeg tenker på Blåklokkene. (Og det er kun positivt ment!)

1

Young at heart er en frisk, folk- og dexys-aktig greie, men I'm falling er en virkelig fin popsnutt. Rart det ikke ble mer med dem, fikk vel ros og gode kritikker i bøtter og spann allerede fra starten.

1
tinytim [sitat…] Jovisst, men de hadde en en annen side også - jfr versjonen av Dominic Behans "The Patriot Game". Ellers synes jeg "Will she Always Be Waiting" er en flott låt.

Jovisst, men de hadde en en annen side også - jfr versjonen av Dominic Behans "The Patriot Game".

Er nok for lenge siden jeg har hørt på side to av Sisters, det må jeg gjøre noe med. South Atlantic Way er jo heller ikke så lettbeint at det gjør noe.

1
Devoto Young at heart er en frisk, folk- og dexys-aktig greie, men I'm falling er en virkelig fin popsnutt. Rart det ikke ble mer med dem, fikk vel ros og gode kritikker i bøtter og spann...

Rart det ikke ble mer med dem, fikk vel ros og gode kritikker i bøtter og spann allerede fra starten.

Ja det var jo mange 80-tallsband som gav ut solide debut plater så bare forsvant de .

Tilfeldigheter kanskje, var sikkert tøff konkurranse i 1984 og plateselskapene hadde mange artister de kunne satse på.

<a></a>

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...