Musikk esc

Innlegg

Musikk

mzzlfbs

Stephen Malkmus & The Jicks - Mirror Traffic

Ingen tråd om den nye plata til Stephen Malkmus her inne. Det er litt dumt, for den er temmelig bra. Malkmus har fortsatt meloditeften fra Pavement-tiden, og på Mirror Traffic synes jeg han blander god, gammel indierock med akustiske greier som høres ut som en blanding av Dylan og Beck på en strålende måte. Morsomt, lettbent og stort sett veldig fengende.

Ser plata har vært nevnt i noen andre tråder, men den fortjener i grunnen sin egen.

Den glimrende førstesingelen Senator:

2
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Greit at VGD suksessfullt er avindiefisert, men det må da være en og annen Pavement-fan som er interessert i Malkmus' solokarriere? Særlig når den nyeste plata er bedre enn det meste han har gjort etter Brighten The Corners.

1
mzzlfbs Greit at VGD suksessfullt er avindiefisert, men det må da være en og annen Pavement-fan som er interessert i Malkmus' solokarriere? Særlig når den nyeste plata er bedre enn det mes...

Jeg liker Pavement, Silver Jews og SM & the Jicks, men er dessverre så ensporet for tiden at lite slipper gjennom her i gården. Det går i Tom Waits, og vil gjøre det i en god stund til. Men denne skiva skal studeres når anledningen byr seg, og dette kan jo bli spennende utifra førstesingelen..:-)

1
tinytim Jeg har et særdeles avslappet forhold til både Malkmus og Pavement, men dette er fengende greier: http://www.pitchforkmedia.com/tv/dont-look-down/1793-stephen-malkmus-and-the-jicks...

Jeg har et særdeles avslappet forhold til både Malkmus og Pavement, men dette er fengende greier:

Ja, fin låt. Åpningssporet.

Jeg er også ganske avslappet når det kommer til Pavement, men synes jo at de er jævlig bra. Fikk en boost av å se dem live, det lød langt bedre enn jeg hadde trodd det skulle gjøre.

Når det gjelder Malkmus har jeg vært mer en avslappet, på grensen til uinteressert. Men singelen jeg linker til i åpningsinnlegget var såpass bra at jeg sjekket ut resten av plata også. Og det er i mine ører hans klart beste som soloartist. Og noe av det bedre som har kommet i år. Ikke en stor plate, på den måten, men full av flotte låter.

1
mzzlfbs [sitat…] Ja, fin låt. Åpningssporet. Jeg er også ganske avslappet når det kommer til Pavement, men synes jo at de er jævlig bra. Fikk en boost av å se dem live, det lød langt bedre...

Når det gjelder Malkmus har jeg vært mer en avslappet, på grensen til uinteressert

Samme her. Har ingen av soloskivene hans. Bortsett fra en live-LP jeg snublet over er Wowee Zowee det nyeste av Pavement jeg har anskaffet også (men de to første er sertifiserte klassikere). Mirror Traffic er nå bestilt. De to siste med Pavement, er de anbefalt?

1

Ser plata har vært nevnt i noen andre tråder, men den fortjener i grunnen sin egen.

Og da førtjæne den ei gjennomlytting. Det blir så snart æ e ute av Cashtilstanden... Johnny har bailletak på mæ i dag.

1
Manbitecat [sitat…] Såpass. Kjenner jeg blir litt misunnelig her jeg sitter med min på cd. Heldigvis fulgte det med en "bootleg" på vinyl fra Sverige(!?!?) da jeg bestilte den i sin tid fra I...

Heldigvis fulgte det med en "bootleg" på vinyl fra Sverige(!?!?)

Den er sikkert ikke den letteste å få tak i. De ga jo ut to forskjellige LP-er med samme tittelen (1) (2). Jeg plukket opp den andre i en sjappe i Berlin, i den tro at det var en boot.

1

Face The Truth (2005) var direkte grisebra, så denne skal jeg sjekke ut. Har bare ikke så god tid nå. Thanx, mzzlfbs!

Zm

1
tinytim [sitat…] Samme her. Har ingen av soloskivene hans. Bortsett fra en live-LP jeg snublet over er Wowee Zowee det nyeste av Pavement jeg har anskaffet også (men de to første er sertif...

Mirror Traffic er nå bestilt. De to siste med Pavement, er de anbefalt?

Du bør i alle fall ha Brighten The Corners. Jeg synes den er vel så bra som de tre første. Litt mildere og mer moden, men ganske størken. Terror Twillight er fin, men litt uinspirert. Da foretrekker jeg nok for eksempel plata denne tråden handler om.

Åja, du har bestilt :)

2
Manbitecat [sitat…] Har skiva kommet i hus og falt den i smak?

kommet i hus og falt den i smak?

Ja og ja.. Det er jo selvsagt litt mye musikk å forholde seg til for en mer casual fan, så den har vel fått en enkel runde på spilleren enn så lenge, men jeg er jo en sucker for skranglete alt.rock fra gamle dager. Basert på den ene gjennomlyttingen er jeg veldig fornøyd. Kjøpte Terror Twilight også, den synes jeg er litt småkjedelig.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...