Musikk esc

Innlegg

Musikk

Swingpjatt

Big K.R.I.T. – Live From The Underground

Albumet skulle egentlig bli gitt ut i neste uke, men har altså blitt utsatt til starten av neste år. Som trøst så har vi fått denne flotte singelen med 8 Ball & MJG!

CDQ: http://hulkshare.com/4gdlw9e3pthu

1
55 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Man ser selvsagt fram til dette. Ikke for å avspore tråden, men hvor blir det av albumet til Jay Electronica???

1

...solide saker dette her. Må si jeg synes 8ball&MJG fortsatt er ganske slept on av norske rapfans.

1

Herlig låt. Gleder meg til å skiva. Tror det kan bli solide saker. Kult å høre gromgutta i storform igjen, og en big amen to Tooth. De har noen virkelig solide album, og on top of the world er jo en topp 5 klassiker i sør. Nå tror jeg at jeg må sette på twenty-two. 25 lighters on my dresser, GOTSTA GET PAID!!

1
Tooth ...solide saker dette her. Må si jeg synes 8ball&MJG fortsatt er ganske slept on av norske rapfans.

Dette er jeg også enig i. Nå bare tipper jeg vilt, men tror kanskje det handler om at duoen ikke har et "klassisk album" eller noe klare hits å lene seg på. Da mener jeg ikke at On Top of the World ikke er en klassiker, men at det blant den gjengse hip-hop'er i Norge rett og slett ikke er kjent som det.

Men kunnskapen er vel fortsatt mangelfull generelt når det gjelder sørstats-rap, det viser jo etterspørselen på forumet her, blant annet.

1

Ja, må ærlig innrømme at jeg selv sover på 8Ball & MJG. Har On Top of the World i hylla, men har ikke fått hørt så mye på det. Tror jeg skal forandre på det neste uke.

1

Fantastisk låt, kan ikke si noe annet.

Når det kommer til ball and G så er jeg veldig enig i at de har gått ganske under radaren hos norske rapfans. On Top Of The World er utvilsomt en klassiker hos meg også, for den har alt. De har jo debuten comin out hard som er veldig solid, samme med outside looking in, men OTOTW er tidløs. Ikke bare beatmessig, men som duo har de en uslåelig karisma sammen.

Jeg vet ikke helt hvorfor de aldri har slått an. ball and G ble på en måte memphis' svar på UGK, uten å ha slått gjennom skikkelig. Tenker da spesielt på at de har gitt ut solide album og de er med som features på masse låter og kan fort ende opp med å stjele hele showet. allikvel så er de halvobskure. Når det er sagt så har jeg ikke helt fått taket på albumene de ga ut etter at de forlot Suave records og gikk over på jcor. JCOR var jo et drittlabel som verken prioriterte promo eller kontroll på finansene, så de ga ut album som halvveis floppet, delvis på grunn av manglende promo og delvis på grunn av halvslappe beats.

Allikvel så vil jeg si at alle ball and G-albumene på suave records er verdt å sjekke ut -Da også de to soloalbumene. ball ga ut et dobbeltalbum som jeg synes er alt for mye, men MJG sitt oversette no more glory er str8 butta.

Er lenge siden jeg har sjekket ut noe nytt med de to gutta der. Kanskje jeg skal gi de nye skivene en sjanse?

1
Swingpjatt Feit som faen

Oh yeah. Morsomt med Jackie Chain - han ser ganske LOL ut, men er jo faktisk en swaggie rapper.

KRIT er overalt om dagen - jeg har ikke helt falt for fyren som MC, men på produksjonssiden har han virkelig funnet oppskriften nå. Hjelper godt at han får selskap på låtene for min del, kanskje det gjør at han biter seg litt mer fast og at jeg setter mer pris på skiva hans når den kommer.

1

BIGKRIT Big K.R.I.T. my 1st single "I GOT THIS" droppin Feb 1st & #4evaNaDay droppin feb.20th its goin down shawty cant wait for yall 2 hear this #Multi

1

Spørs om vi får noe album før til sommeren ettersom at han slipper en mixtape først. På wiki står det ingen foreløpig realeasedato.

Mixtapene til KRIT har jo kvalitetsmessig vært album, men venter likevel på debuten.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...