Musikk esc

Innlegg

Musikk

Bekkalokk

Chris Rene - xFactor

Her har vi et virkelig hip-hop talent, og av slaget jeg liker: en av dem med en historie bak årsaken til det å leve av musikk.

Dette er en type musikk som er lett og like, og videoen er atpåtil ganske så rørende. Det er noe "eminem" over den.

Man kan se at han bærer et ghetto-preg, og har en vanvittig rytme i seg.

Auditionen - OriginalenVersjon 2 Hvilken versjon likte du best? Og likte du Chris Rene?

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

hip-hop talent

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si bortsett fra at dette ikke har noe med rap å gjøre. Bare fordi han har en tårevåt historie, morsom hatt og masse tøffe tatoveringer så er han verken rapper eller "hiphop'er". Dette er en kar som synger. Det er over på RnB-kanten, ikke rap. Post drittlåta på musikkforumet, x-faktorforumet, idolforumet eller whateverthefuck-forumet, for på et hiphopforum har dette ikke noe å gjøre.

"ghetto-preg"? "Historie bak årsaken til å leve av musikk", haha. Greit at fyren sikkert har hatt et tøft liv med masse feil valg som han nå endelig har kommet seg ut av og jammen meg har han ikke fått en unge eller to som har fått ham til å se den virkelige meningen med livet og nå står han frem og har lyst til å fortelle historien sin til andre slik at de ikke skal gå i samme fella som ham, og så må man ikke glemme at han har gjort sine feil i løpet av livet og han kan ikke slette det men han kan gjøre det godt igjen med å spre budskapet til andre. Lykke til i X-faktor!

PS, jeg har ingen ting imot at "stjerner" kan bli født via et "talentshow" som dette, men serverer de klisje på klisje på klisje så skiftes det kanal

2

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...