Musikk esc

Innlegg

Musikk

GhettoGutt

Art of Rap - MiniReviev

http://www.imdb.com/title/tt2062996/

Akkurat sett denne og slenger ut en liten vurdering her.

Hva det dreier seg om: O.G. in the game Ice-T hooker opp med diverse representanter fra Hiphop-eliten, og snakker uformelt om forskjellige ting som skrive-teknikk, synspunkter på rap og råd til up n coming artister. Hvert intervjuobjetk får også anledning til å flekse freestyle skills.

Ting som var bra:

*Filmen har særpreg i den form at den fokuserer på artistenes tankesett rundt den kreative prossesen og hiphops nåværende posisjon - fremfor å fortelle den samme gamle "it all started in the Bronx" fortellinga vi har hørt 100 ganger før.

*Ice gjør en god jobb som intervjuer, er laidback og virker genuint interessert i hva sine bransjefolk har og å melde. Møtene fremstår mer som kompisbesøk enn noen generiske og stive intervjuer - og det funker greit for å få frem rappernes mer personlige sider.

*De forskjellige freestylene som droppes er stort sett dope.

Ting som ikke var så bra:

*Mangler bredde - Som vanlig er gamle selvhøytidelige NY-helter overrepresentert. Det er også med noen folk fra Vest og en fra Sør, men det er et stort savn etter flere cats fra andre steder og epoker. Filmen skulle desidert hatt med mer relevante og internasjonale artister.

*Mangler dybde - De fleste intervju-segmentene er ganske korte, du kan bli inspirert, men vil ikke lære noen faglige triks for å bli en bedre av rapper av å se denne filmen

*Noen av hiphops old skool helter har ikke eldret med stil og noen av intervjuene blir vel flaue med gamlinger i sagge-bukser. Props til Ice-T for å holde sin cool.

Terningkast: 4. Den manglet både dybde og bredde men var likevel såpass underholdene at ca en halvannen time gikk fort unna. Se lenken på toppen hvis du vil vite mer om hvem som ble intervjuet.

1
0 svar
Laster...