Musikk esc

Innlegg

Musikk

GhettoGutt

R.I.P. TIM DOG!

http://www.vibe.com/article/rapper-tim-dog-dead-46

Tim Dog var en av de første rapperne jeg ble introdusert for så må seff dedikere en tråd for å hedre. Tim Dog var ikke kjent for å være den aller beste på mikken men han var både morsom, barsk og orginal. Slike folk trenger Rap. Ingen kan nekte for han hadde tilgang på kvalitetsbeats på nittitallert heller. "The first dog in the game" Var en forløper for East West Coast feiden med sitt pr-stunt "Fuck Compton" og "Step to Me", reppa Bronx, fikk en hit med KRS1, svarte på snoop diss, samarbeida med Ultramagnetic MCs, og formet Ultra med Kool Keith, hustlet single damer på nettet, var med for spenna, skyhøy keep it real fakor, spenstig kvinnesyn, etc.

Han døde på selveste Valentines day, i den sammenheng så trekker jeg frem tidenes slibrigste rap-låt der Tim fantaserer om å utføre diverse seksuelle handlinger med alle medlemmene i En Vogue samtidig.

Hvil i Fred, Dawg. Du holdt det ekte til the end. Hardcore Rap will never die

1
9 svar

."...she pulled out my 10 inch dick

Jerked it off a couple'o times and got it hard -mmmm then she started to lick"

Terry was finger poppin herself, she forgot to douche

so I looked at the roach and I said "no dick, until you go and douche"

....

haha, jeg digger secret fantasies av Tim dog. Den er så morsom. Fantastisk rapper og fantastisk skive.

1

At det lages to tråder om en død rapper sier kanskje noe om både aktiviteten her inne og hip hop'ens tilstand for tiden, men jeg velger heller å se det som at Tim Dog var en stjerne.

En av de mest ignorante, morsomste og funky rapperne har gått bort. Føyer meg til internett-likvaken og minneordene.

1

Dette var leit å høre.. Må innrømme at jeg bare kjenner karen fra de første skivene "Pencillin on Wax" og "Do or Die" (ramla av på Ultra- samarbeidet), men Tim Dog var definitivt en av de tøffeste rapperne som New York har fostret gjennom tidene. "Fuck Compton" var nok bare en PR- jippo, men han skal ha honnør for at han i klare ordelag frontet den utbredte nedlatende holdninga som Østkysten faktisk hadde overfor rappere fra resten av landet. Det var selvsagt ikke mye positivt ved dette navlebeskuende og arrogante perspektivet som prega miljøet i hiphop`ens Mekka frem til cirka årtusenskiftet, men fyren hadde baller og lufta iallefall synspunkter som mange andre ikke turte å stå åpenlyst frem med, gjerne fordi at de største markedene deres faktisk var på Vestkysten, i Midvesten og/ eller i Sørstatene..

1

Haha, leste mange løse rykter om dette i februar. Meget spent på om dette stemmer. Gått virkelig for langt da, men Timmern er jo spaced as fuck og skylder jo heavy summer via de dame-scamsa sine.

1
Laster...