En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Musikk esc

Innlegg

Musikk

RHagen

Maiden England. På Dvdvd.

I disse Biebertider tenkte jeg det var på tide å snakke om noe nesten like viktig. Nemlig denne gjenutgivelsen som man har ventet på i år og dag. Etter de to foregående og høyst eksemplariske volym i serien gledet man seg selvsagt (sels) som et barn til å oppleve klassikeren fra 1989 i forbedret utgave med masse bonussnacks.

Vel, det positive først: setlisten til bandet var rimelig mye sterkere den gangen enn nå. En forrykende "Killes", samt deep cuts som"Die With Your Boots On" og "Still Life" og hoveddelen av 7soa7s slår all denne verdens allsangjallaer som " Fear of the Dark(ie)" og "The Clansman". Bandet spiller tight, men ikke for tight slik de innimellom gjør nå, samt at man slipper Gers. Dickinson er i storform.

Men: lyden er rævva. Klangfull og rotete. Bildet er forferdelig, grellt og diffust med sterke pastellfarger og innimellom uklare bilder av publikum og isfjell. Bonusmaterialet er svakt, ikke minst fordi dette var selve toppen av isfjellet av karieren deres. Man skulle tro det fantes mass snacks å plukke.

Gir den en 6'er sett med dagens øyne og briller, men selvsagt (seff) en 9'er i nostalighensyn

Vel, piece out.

3
12 svar

Kjøpte jo denne samme dag den kom ut (som seg hør og bør). Stort sett enig i dine betraktninger. Spesielt gjelder det bonus-spor. Det er jo egentlig pga bonusspor disse er interessante all den tid vi har sett denne konserten mange ganger før.

Regner med at de kjører på videre med denne "serien". Neste blir interessant pga bruddet med både Adrian og senere Bruce. De drar vel kanskje historien fram til blaze-perioden kanskje? Event fram til reunion?

Sidenote: Dianno og Blaze kommer til Sandefjord om 2 uker......og for å toppe hele driten så kommer Bruce også til byen den dagen (næringslivskonferanse på et av byens hoteller). What are the ods? Samtlige sangere i maiden samlet i "verdens navle" med sine skarve 40000 innbyggere på en og samme dag....up the irons for faen....

\m/MEGADETH\m/

1
cpt_marvell Kjøpte jo denne samme dag den kom ut (som seg hør og bør). Stort sett enig i dine betraktninger. Spesielt gjelder det bonus-spor. Det er jo egentlig pga bonusspor disse er interess...

(som seg hør og bør)

Takket være det engelske postvesenet ventet jeg betraktelig lengre, men fikk i det minste en skriftlig beklagelser og Skyfall på DVD (WTF?).

Jeg tenker den neste kan bli mere interessant hvis de tør å være åpne om saker og ting. Vil nesten anta at den vil inneholde Donnington-konserten og Bruces avslutning, Raising Hell. Det er i grunnen et slitent og lite entusiastisk band vi ser der, så en artig piff ville jo vært om de dekket Blaze-årene i samme sleng.

Stilig med alle tre i samme by, men neppe noen gjesteopptreden fra Bruce der ;)

1

Dickinson er i storform.

Uenig. Forkjølet som faen, i tillegg til at stemmen holdt på å slites ut pga flere millioner konserter fra 82-89. Ellers så var dvd'en skuffende. Altfor kort dokumentar som ikke fortalte mye interessant og dårlig bilde på konserten.

1
Starblind [sitat…] Uenig. Forkjølet som faen, i tillegg til at stemmen holdt på å slites ut pga flere millioner konserter fra 82-89. Ellers så var dvd'en skuffende. Altfor kort dokumentar so...

89

Kunne den neppe vært slitt ut i, siden dette er 1988. Når det gjelder Dix så er det mere det han gjør på scenen jeg tenkte på. Han klarer nesten ikke synge "Wasted Years", men ellers er det greit. Jeg synes ikke han ble en god vokalist før etter gjenforeningen, da han lært seg å legge ned og slappe litt av.

1

Lignende innlegg

Musikk Script Publisert

pathos

Gunnar Kagge i Aftenposten skriver: "Da Elvis måtte i militæret, skal "kongen" gråtende ha sagt til konkurrenten at han kunne overta rocketronen."
1
0 svar
Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Laster...