En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Vet ikke om jeg tør utsette ørene for dette, spesielt siden jeg hører på Rush nu. Frykter nedturen kan sende meg i koma.

1

"So, I’ll give Metallica this: they do a lot of things that, in theory at least, that should be really cool, and were I a less discerning/more sentimental fan, I might absolutely love"

Det gjør ikke jeg. Det frister meg omtrent like mye som et glass nypresset Øygardsvette.

1
dcdudley "So, I’ll give Metallica this: they do a lot of things that, in theory at least, that should be really cool, and were I a less discerning/more sentimental fan, I might absolutely l...

Det frister meg omtrent like mye som et glass nypresset Øygardsvette.

Jeg hørte på. Og lo. De bommer grasalt, kusse-Kurk spille alt med wah'en på full åpning, bassen er feil og han derre baki der... Han har akkurat gjort seg fortjent til en ny hattråd med pessfettspellinga si. La oss si denne.

Jeg gir dem 3 av 10 og det er bare fordi de prøver å være nice mot fansen med å gjøre shait som dette.

1

Basert på Four Horsmen kan de bare legge opp, det er kanskje de sureste dual-gitarene jeg har hørt. Og soloen er jo helt på tryne.

1

Var da ikke ille dette her da! ENDELIG TFH for første gang i sin helhet siden Cliff levde...og Kirk spillte faktisk midtpartiet renere her enn på skiva! Liker og at James prøver å synge som i gamle dager...fet live versjon av en gammel favoritt :)

1
-jethro- Hold ut, hehe

Jeg gjorde ikke det, altså. Skippet solide deler av side to og begynte nesten å grine når jeg fant ut at det var en låt igjen. Slo av tre minutter før slutten.

Satan, dette var heavy. And not in a good way.

1
Laster...