Musikk esc

Innlegg

Musikk

Sardiner

Noen som vet om en skikkelig nifs sang?

En sang som er skikkelig nifs og nervepirrende. En som en ikke bør høre i mørket.

1
35 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

NorwegianNightOwl Skummel musikk?! Mitt mellomnavn! Eller ikke helt da.. men har alltid reagert veldig sterkt på musikk siden jeg var liten. Denne (fra 1:49-3:05) pleide å skremme vettet av meg når...

Denne (fra 1:49-3:05) pleide å skremme vettet av meg når jeg var liten:

http://youtu.be/mZcSZ\_-2fQg

Nå tenkte vel TS på sanger og ikke musikk :)

Noe av det skumleste jeg hørte når jeg var liten var Sergei Prokofievs Petya i Volk...ulvetemaet er skremmende faktisk den dag i dag! Og jeg er 39 år. Fascinerende at musikk kan gripe en slik.

Skumle sanger med tekst er vel Nick Cave en het kandidat? Where the Wild Roses Grow er et eksempel.

1

Våkna en gang at nærradion, som hadde pause til fire på natta, starta opp m Sputnik. Vet til dags dato ikke om noe mer nifsere..

Skremte satan sjøl ut av meg, eller inn i, alt ettersom hva div eks uttaler seg

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...