Musikk esc

Innlegg

Musikk

RH678

Musical mind control

Lady Gaga. En gang fra gamle band Queen og Freddy Mercury: "All we hear is Radio Gaga". De fikk rett.

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Eller Ylvis nå til dags.. Sublimt og spissfindig med folkelig bredde er den nye nå! En vanskelig spissrotgang ja, men noen behersker det!

1

Bieber til og med.. Jøje meg.

Nei, huff altså, best å holde seg unna disse skumlingene på VG-lista og heller kjøre på med noe god gammal Mercyful Fate, tenker jeg. Tryggest det.

1
RH678 Biebers ugle-tatovering. Uglen er kjent: Illuminati symbol. Bohemian grove.

Fordi Alex Jones har fortalt deg det, så er det ikke dermed sagt sant. Men si meg, er du som Jones kristen, og tolker dette som en kamp mot kristendom og satan?

Uglen er et eldgammelt symbol, kjent bl.a. fra gresk og romersk mytologi. Det er IKKE et kjent "illuminati" symbol. Bohemian Grove bruker den fordi det er et kjent symbol, ikke fordi det har noe med "illuminati" å gjøre. Som mange andre valgte vel Bieber uglen, ikke minst fordi det er poppis, men fordi det også har en symbolsk verdi som er eldgammel og viden kjent.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...