Musikk esc

Innlegg

Musikk

Killmeister

Si meg din favorittplate...

... og jeg skal høre på den, gi den en vurdering og et terningkast.

I beste fall oppdager jeg nytt musikkgull. I verste fall faller tråden til bunns som dødt høstløv.

3
133 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det finnes ca. to tusen av dem. Men den upperste kan gjerne være Exile on Main St. med Stones. Det er i allefall den viktigste for min utvikling.

1

Led Zeppelin - Presence.

Delt Zep-favoritt, sammen med Physical Graffiti. En av skivene som jeg har snurret flest ganger. Litt vanskelig skive i starten, men gi den noen runder så åpenbarer det seg det reneste gull.

1

Favoritt-plate, øøh, det er jaggu ikke lett å velge. Her er det så mange runners up at jeg går i ring. Men hvis jeg skal nominere en litt mindre kjent kanditat så tror jeg nesten at jeg ender opp med:

Discipline – Unfolded Like Staircase

Vanvittig bra skive som jeg aldri går lei av. Totalt undervurdert band er det også! (men rop ut, så skal jeg gjerne prakke på deg noe Jethro Tull også ;-)) )

1

Om eg fikk ha med meg bare ei skive på ei øde øy med noe å spille på hadde det nok blitt John Kay and Steppenwolf : Live at 25.

1

Da skal du få bryne deg på Tom Waits - Rain Dogs.

Sånn bare fordi det alltid er festlig å se andre uttale seg om Mesterverket.

1

Jeg slår til med Xploding Plastix - Amateur Girlfriends Go Proskirt Agents. Har hørt på den i 8-9 år, og forholdet kommer til å vare livet ut.

1

OutKast - ATLiens

Forventer lavt terningkast. Ikke bare fordi jeg antar at du (i likhet med mange andre på dette forumet) ikke er spesielt begeistret for rap-musikk, men fordi dette ikke er verdens mest tilgjengelige rap-album heller. Mitt aller første inntrykk av plata var at den var helt ok, og jeg elsker OutKast og god rap-musikk.

1
Ruudiculous OutKast - ATLiens Forventer lavt terningkast. Ikke bare fordi jeg antar at du (i likhet med mange andre på dette forumet) ikke er spesielt begeistret for rap-musikk, men fordi dett...

OutKast - ATLiens

Topp 5 rapalbum hos meg og definitivt på topp 10 lista alltime album. Elsker hvor gjennomført hele albumet, rappinga og stilen er her. Det sære, flowen, rimene og den helt ville produkasjon! Og har dette albumet den beste introen ever?

1
2Tough2Die2 På ingen måte.

Jeg kan ikke huske sist gang jeg ble så skuffet over et album. Sikkert fordi jeg er så flink til å fortrenge slike skuffelser. Albumet er ikke like helhetlig som tidligere. Det merkes at de går hver sin vei, og nivået mellom de mesterlige låtene og bunnslarpet er stort. Enkeltlåter har den derimot.

1

Lignende innlegg

Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...