Musikk esc

Innlegg

Musikk

King_Cole

The Yardbirds

Ja, hvor begynner mann egentlig med disse gutta? Har hørt enkeltlåter og slikt, men hvilket album anbefales egentlig å starte med? Vanskelig å finne fram i diskografien deres, synes jeg.

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja, nå ga The Yardbirds bare ut ett ordinært studioalbum, nemlig "Yardbirds" fra 1966 eller "Roger The Engineer" som det vanligvis kalles. Men jeg vil anbefale det doble samlealbumet "Ultimate!" fra 2001. Det inneholder alle singlene deres (både A- og B-sider), spor fra "Roger The Engineer", noen demoer og liveopptak og noen andre rariteter. Hvis du vil ha mer kan du alltids spe på med "Roger The Engineer" og livealbumet "Five Live Yardbirds" fra 1963. De andre 60-tallsalbumene deres er samlealbum. Men altså, start med "Ultimate!".

1
2Tough2Die2 [sitat…] Jeg støtter dette 100 %. Den har også masse snacks som ikke er så lett tilgjengelig, for eksempel "Stroll On" med Beck og Page: http://en.wikipedia.org/wiki/Ultimate!

jeg hadde en samlelp med singlene fra og med good morning little schoolgirl,skandinavisk.jeg solgte den.jeg liker ikke den første-live plata.roger the engineer er ujevn.mickie most perioden hadde noe bra psykedelia,little games er bedre enn ryktet synes jeg.

men det var på singlene de virkelig tok av

1

Ja, hvor begynner mann egentlig med disse gutta?

Jeg ville kanskje begynt med 'For Your Love' en klassiker signert den dyktige låtskriveren G.Gouldman (ex 10cc)

1

Lignende innlegg

Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...