Musikk esc

Innlegg

Musikk

CrazyNoise

Big Ice: På Min West Coast Shit

Om kort tid kommer det nye albumet til Big Ice tilbake fra trykk. Det heter På Min West Coast Shit og er et dobbeltalbum. Hardcopyversjonen har 5 bonuslåter, så det er ingen grunn til å kun nøye seg med iTunes. gleder meg som alltid og har bestillingen min i box.

Skiva koster 150 kroner og kan bestilles direkte fra big Ice på bigiceproductions@hotmail.com

Dette er hva han skriver selv:

På dette albumet får du servert norske rappere (og et par amerikanske) over classic 90´s style G-funk beats med en god dose talkbox, kremete basser, myke leads, harde leads, saucy guitar licks, heftige beats med fine 808 booms som får alle titties´a i en mils omkrets til å bounce opp og ned uansett størrelse! Vi snakker techno-rap-free skive/ no kommers bullshit beats. Dette er for de som fortsatt digger the real deal, og har nuthin´ but luv for that legendary West Coast sound! inneholder hele 26 nye feite West Coast bangers produsert av yours sincerely! Hardcopy´n blir en limited edition utgave som inneholder 5 bonuslåter, så her gjelder det å få bestilt et eks. eller to med det samme. Denne skiva setter samtidig punktum for mine compilation-utgivelser, no bullshit.

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

synes beatsene er helt top notch, men er enig i at det er for mange uinteressante rappere som ikke leverer på samme nivå som big Ice. Det føles til tider som han sløser gullbeats på middels rappere, og de hadde fortjent bedre rappere. Synes låtene fungerer helt sjef der han har med seg rapperne han vanligvis jobber med. Oral bee er jo som vanlig helt knall, og jeg synes det var fett å høre Bølla igjen på remaken av Groovin on a sunday av C-bo. Jeg må også si at OnklP på big ice-beat er helt sjef!

2

men å høre B-Legit igjen på en big Ice-beat.... o hildrande du. Datteren min på 5 satt og sang med på beaten fra baksetet i går!

1

Enig med deg CrazyNoise, det er noen fantastiske beats på platen. Jevnt over rå kvalitet, men jeg føler dessverre at det til en viss grad blir "perler for svin", ikke all rappingen er like bra.

Kan jo også legge til at Big Ice har snekra sammen sine G-Funk-favoritter for anledningen, mye gull der også :)

1

Synes som mange andre at beatsa her er helt knall. Big Ice er helt rå, men f.eks. Kenneth Engebretsen skjønner jeg ikke helt greia. Synes han er fryktelig begrensa på micen. Men OnklP, mister K, Oral Bee(som vanlig) leverer så bra på micen at replayvaluen fortsatt er tilstede

1
CrazyNoise synes beatsene er helt top notch, men er enig i at det er for mange uinteressante rappere som ikke leverer på samme nivå som big Ice. Det føles til tider som han sløser gullbeats p...

synes beatsene er helt top notch, men er enig i at det er for mange uinteressante rappere som ikke leverer på samme nivå som big Ice. Det føles til tider som han sløser gullbeats på middels rappere, og de hadde fortjent bedre rappere.

Her treffer du spikeren på hodet..

Det var uansett, om ikke annet, "interessant" å høre flere av disse Skeez TV- gutta gjøre noe annet enn 3 runder med acappella..

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...