Musikk esc

Innlegg

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

apobase Sjukt ja (så langt). Over The Hills And Far Away er helt awesome, særlig gitarpartiet (soloen) i midten. Starter litt sloppy men resten er bare å nyyyyyte.

Starter litt sloppy men resten er bare å nyyyyyte.

Page er Der Slopmeister. Han griser, slurver og roter, så gjør han også ting ingen andre i verden kan drømme om i neste sekund. Mannen er et Geni.

OtHaFA er helt nyderleg. Og man får verdens lengste Dazed også, nesten 45 minutter.

1
2Tough2Die2 [sitat…] Page er Der Slopmeister. Han griser, slurver og roter, så gjør han også ting ingen andre i verden kan drømme om i neste sekund. Mannen er et Geni. OtHaFA er helt nyderleg....

Og man får verdens lengste Dazed også, nesten 45 minutter.

OK, er spent på denne. Synes personlig noen av de lengre Dazed-versjonene blir litt kjedelige når Page går bananas og bruker gitaren sin som strykerinstrument. Me lyt sjå korleis denne versjonen vert motteke.

Og Page er et geni ja, det er det lite tvil om.

1

Hva er dette her for noe? Aha, Led Zeppelin ja. Det kan jo aldri bli feil, og spesielt ikke på en fredag.

Jobb og pc uten lyd, men nå ble jeg nysgjerrig. Det er ikke denne som er på den live-dvd'en med masse gamle konsertopptak som kom ut for, øh 8-10 år siden? For den har jeg i hylla og den er kanon!! Men jeg sjekker linken etter jobb i dag ;)

1

En LZ- tråd,akkurat hva forumet trengte nå.Hurra!

1

Dæven! Man ser nesten for seg bandet live her. Gjør ikke noe at bildet ikke er med. Det funker allikevel.

1

Lignende innlegg

Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...