Musikk esc

Innlegg

Musikk

Kjappfot1917

Halloen

Hei.

Hvor mnge homofile artister jenner vi til? Hakford, han i Queen...? Er det flere, egentlig? Ikke at jeg bryr meg om slikt, men er fasanert av temaet og kulturen.

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er vel atskillig flere homofile musikanter ute av skapet enn det er tilsvarende innenfor fotball. George Michael og Elton John er et par. KD Lang. Ricky Martin.

1

Er det flere, egentlig?

Hørt at det fines endel trøndere som lider under denne åk, særlig eksgrowlere med bensinkanner.

Prekast!

1

Gaahl! Går jo ikke an å glemme av han, heller. Jeg har ikke hørt all verdens av Gorgoroth, selv om jeg syns den der Profetens Åpenbaring er passe tøff. Uansett, det der programmet fra Vice, hvor han skal geleide disse journalistene til den hytta oppe i fjellet. Jeg tror jeg har sett det 5 ganger. Helt fantastisk!

1

fasanert

Det er låg å lav seg fritse(L).

Gaahl som Jethero negner, Elton, Libberatsji, KK Dowling, han fyren på Palace, Frosk, Nattefrosk, Mikrobitcher, Rog Steward, wendyandlisafeatprince, Billy Gouldin eller han andre i FNM, kokken på Kuma's Corner, dama til Devid Coverdal, alle i Depech Mod, andre i andre band, pedoPede, hele Queen (halloen, ligger i nagnet), etc etc ad nauseum sic né bl a

1
2Tough2Die2 [sitat…] Det er låg å lav seg fritse(L). Gaahl som Jethero negner, Elton, Libberatsji, KK Dowling, han fyren på Palace, Frosk, Nattefrosk, Mikrobitcher, Rog Steward, wendyandlisafe...

Tror ikke Billy i FNM er romperacer men som du nevner er han andre fyren det. Han som spillet keyboard. Om man skal være litt fordomsfull så kunne en jo sagt at det er ganske logisk. Hvem velger å spille keyboard i et hardrockband? Forrøvrig var han blant de første åpne homofile i den tyngre delen av rocken. Om ikke det med keyboard var nok kan en jo bare slå opp navnet til fyren og bli overbevist.

1

Trommisen i Suede er også homofil. Det var vel snakk om noe problemer med myndighetene pga dette ( han var visst ikke gammel nok til å være homo. Det var visst 18 årsgrense på slikt før. Han har dog vært med og lobbyert den grensa ned til 16 så homofile også kan få pult lovlig slik som heterofile når de når den alderen). De er ikke så åpne for slikt i GB. Rart det der all den tid mennene likerå kle seg i serk og parykk når de skal være viktige.

1
Manbitecat Trommisen i Suede er også homofil. Det var vel snakk om noe problemer med myndighetene pga dette ( han var visst ikke gammel nok til å være homo. Det var visst 18 årsgrense på slik...

De er ikke så åpne for slikt i GB.

Hø hø.

Og nei, det ekke rart i det heletatt. Engelskmenn er stort sett perverterte neandertalere og liker stort sett alle crossdressing. Snodig fenomen, men ganske elementært psykologisk sett.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...