Musikk esc

Innlegg

Musikk

2Tough2Die2

Kuma's Corner

Å. Min. Djevelske. GEWD!!! Mat er rock og rock er mat.

Jeg kunne til og med spist en 'Metallica' med stor glede.

Trøkk på burgers, biatches: http://www.kumascorner.com/menu/ og bare la bildene gli forbi, dette er et syndig slideshow.

Og sjekk nederste linken: http://www.kumascorner.com/media/ for litt fuudpårn. Sleng også på den over for litt herlig mac'n'cheeeeesyrier.

The clogging of the arteries!!!! (Sjekk siste ingrediensen i Slayerburgern, btw ;) )

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nais. Selv om bildene kanskje ikke var de mest sexy. Like greit det så vet man hva man får. Å bestille burger på f.eks McDonalds og få den servert er jo som å våkne opp dagen derpå med forrige natts erobring og innse at ølbrillene muligens var dekket med kebabsaus og det som verre er.

1

Selv kjører jeg hjemmelaga (jada omtrent like hjemmelaga som t's pizza) rullekebab og The Cure på minylapparatet. Det kan muligens slå tilbake på meg men jeg føler meg litt vågal på morningen.

1

Næ. I dag var det faktisk the real thing. Det skal dog sies atvjeg var så gørn at jeg ikke gadd å tørke støv av plata :0

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...