Musikk esc

Innlegg

Musikk

missvolta

Lady Gaga "applause"

Fantastisk låt og like fantastisk video. Hun utkonkurrerer hele bunten av synge og dansedamer der ute med sin kunstneriske galskap.

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tja, helt grei poplåt som man vil bli lei av, verden er full av bedre låter. Selv foretrekker jeg denne versjonen med supervokalist Pellek fra Norge og supergitarist fra Thailand Biggie P. Phanrath i gruppa Melodius Deite :-)

1

Etter "Judas" og "Alejandro" kunne det riktignok bare gå en veg (opp), men klar forbedring det skal hun ha.

J.

1
Jubalong3 Etter "Judas" og "Alejandro" kunne det riktignok bare gå en veg (opp), men klar forbedring det skal hun ha. J.

Gamle jubalong, som fra langt tilbake i gode, gamle vgd-dager? :)

Jeg har vært litt skapfan av Lady Gaga. Synes Alejandro har en viss sjarm, selv om man ikke kommer utenom"hits for kids-faktoren. Men Judas er skivebom. "Born this way" er fin, hadde det ikke vært for at den låter som en tro kopi av Madonnas "Vogue".

Ser uansett frem til flere låter i Applause-kategorien!

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...