Musikk esc

Innlegg

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

...turde ikke lage noe mere, da man blir beskyldt for classic rocking og skjegg for denslags og at dette gjerne utarter i Led Zeppelin-diskusjoner...

P.S. Meget, meget bra.

1
dcdudley [sitat…] Ja. Men det er som når restauranten forandrer på favorittpizzaen min. Jeg liker den gode gamle VT godt, så dette er litt uvant. Det går seg vel til.

Men det er som når restauranten forandrer på favorittpizzaen min.

Jeg elsker den gamle, høyere enn mine barn (hvis de finnes). Dette er derimot som å få nye briller eller å studere et favorittmaleri på nært hold.

Dødssexii. Og juggu meg om de ikke har funnet et par gitarsoli gjemt i miksen også, verden trenger ALLTID mere Lerxt!

1

Mykje bra ja. Smooth som de sier på bygdene i Østerdalen.

Og bare for å ha sagt det! RUSH god damnit.

1
dcdudley [sitat…] MERE! Verden trenger alltid mer Vapor Trails også, og nå har enkelte en unnskyldning mindre for ikke å lytte til godsakene.

og nå har enkelte en unnskyldning mindre for ikke å lytte til godsakene.

Du mener 'idiotene'? Ja, de har også godt av denne platen jeg nå har kost meg med i et tiår og vel så det.

Jerks ;)

Men man skal si at skiva forandret karakter. Fra hissig og sorgfull til melankolsk og vakker på null komma svisj.

1
dcdudley [sitat…] Ja, de. De som ikke klarer, evner eller forstår den ubehagelige sjarmen med Vapor Trails. De som stadig syter og klager over produksjonen. Idiotene. Jeg gleder meg litt ti...

Hehe, nå må vi skille litt mellom idiotene og de uvitende her, syns jeg ;) *ro, ro* Jeg vet jeg ble litt høyrøsta på forrige diskusjon omkring denne plata, men jeg er nå dame nok for min hatt at jeg innser at jeg muligens burde tenkt meg litt om før kjeften gikk, for jeg var jo i utgangspunktet fullstendig klar over alle de triste hendelsene i forkant for denne skiva, og det er i grunnen logisk sånn sett at denne nå ble som den ble. Og jeg elsker jo denne plata, herlighet! Ænyways; Jeg er nysgjerrig på denne nye remixen uansett, spesielt etter å ha leste denne tråden. Rush blir aldri feil.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...