Musikk esc

Innlegg

Musikk

onkelmorten

Musikk til eftermiddagskaffen

Hva er vel eftermiddagskaffe uten et soundtrack... All kaffe funker bedre med et soundtrack som kan jage koffeinen raskere ut i årene. Om den er kjapp og brutal eller rolig, så har god musikk en tendens til å gjøre kaffen bedre. Særlig ved eftermiddagstider når man kanskje har hørt mange "meningsløse" lyder gjennom dagen, og har lyst på litt mer strukturert lyd. Lyd bedre kjent som musikk.

Denne dagen (siden den er i dag) er det Govt Mules siste album "Shout!" som gjør kaffen her på brakka et hakk bedre.

Ellers er det alltid musikk. Morgen og eftermiddag. Helg og fy faen.

PS: Er for tiden i blues/sørstatsmodus. Det hender rett som det er for en gammel hund som aldri kommer til å bryte med sine musikalske røtter. Røtter! Fine ting.

Ah... Eftermiddagskaffe og musikk. Helvedes fint.

3
404 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

onkelmorten Hehe... Vel. Jeg fikk plutselig litt fnatt av Gov`t Mule, så jeg måtte jekke meg ned et par hakk med siste ørkenskraper "Ghost Republic" av og med Willard Grant Conspiracy. En døds...

Willard Grant Conspiracy

Hmm...De (?) har jeg hverken hørt på eller om. Willard Grant Conspiracy føres herved opp på den lange lista over ting som skal høres på. Den lista vokser seg lengere hver gang jeg er innom vgd virker det som, kjempegreier det. Takk takk!

1
dcdudley [sitat…] Hmm...De (?) har jeg hverken hørt på eller om. Willard Grant Conspiracy føres herved opp på den lange lista over ting som skal høres på. Den lista vokser seg lengere hver...

kjempegreier det. Takk takk!

Du får prøve den en litt vakker morgen. Når du trenger å legge litt lokk på en eventuell euforia. Jeg sier det bare. Den kommer sterkere og sterkere etterhvert med sin spede instrumentering og sårbare sang. Jeg liker den veldig godt.

1

Denne dagen (siden den er i dag) er det Govt Mules siste album "Shout!" som gjør kaffen her på brakka et hakk bedre.

Ellers er det alltid musikk. Morgen og eftermiddag. Helg og fy faen.

PS: Er for tiden i blues/sørstatsmodus. Det hender rett som det er for en gammel hund som aldri kommer til å bryte med sine musikalske røtter. Røtter! Fine ting.

Bra greier Gov`t Mule, dette kan nok rocke brakka ytterligere :-)

I'm American by Stuck Mojo

1

Fine ting

Det blir fint når du og brodern og et par av oss andre skal prise Bjellas nye skive og "jånnithenamechaninghellraiser aka Altfortøfftilåkunnedøy skal krangle med oss. Det blir fint det :D

1

Er så hjertens enig. Musikk funker til både kaffe (og til vin). Eller til en spasertur i høstværet. Sånne ting forsterker jo bare hverandre. Veldig hyggelig å se deg på forumet her igjen, forresten, onkelmorten. Nå må du ikke stikke av igjen ;)

1

Ah... Eftermiddagskaffe og musikk. Helvedes fint.

Et album som for meg passer perfekt til ettermiddagskaffen er:

The Cure - Seventeen Seconds.

Passer også utmerket til gråe søndager.

The Cure - At Night

1

Rosanne Cash. I dag på vinyl. Årets skive så langt. Perfekt lydbilde. Glimrende sanger.

Men hva betyr "When the master calls the roll"?

1
The_Loner Rosanne Cash. I dag på vinyl. Årets skive så langt. Perfekt lydbilde. Glimrende sanger. Men hva betyr "When the master calls the roll"?

Men hva betyr "When the master calls the roll"?

http://www.thefreedictionary.com/To+call+the+roll

I denne sammenhengen tipper jeg på at mesteren er far sjøl, gud. Du vet, han som bestemmer over selv Tom Waits (og hans syndige trell johwi). Og at han gjør opp inventarlisten ved Harmageddon.

2

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...