Musikk esc

Innlegg

Musikk

Manbitecat

Albumstafett #25 - Påmeldings- og nominasjonstråd

Javel-da. Jeg påtar meg ansvaret med å opprette tråden. Det jeg ikke gidder er å finne på tema. Det skal nemlig den som nominerer gjøre. Altså velge skive og komme med tema som skiva hører inn under. Så om noen velger å gjøre det enkelt og velge en skive fra 1972 og ha det som tema er det stuerent og den som anmelder skiva har bare det å forholde seg til. Om noen velger en skive som omhandler oterfarming i indre-troms og har det som tema må anmelder forholde seg til det. Reglene er som før. Ikke samlealbum og skiva skal finnes på Spotify (Youtube kan sikkert godkjennes under tvil om link og slikt blir lagt ved). Jeg gidder ikke å holde styr på alle de jævla slaskene som har syndet og ikke levert før så det er amnesti denne runden. Og dere får værsegod å melde dere på innen fredag aften, dvs. Kl. 23:07 førstkommende. Ja jeg gidder ikke å vente på sulliker som slenger innom en gang hver fjortende dag.

4
72 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

sulliker som slenger innom en gang hver fjortende dag

Hva med sulliker som slenger innom en gang i uka? Jeg lurte faktisk på å bli med på den forrige runden, så det er mulig det blir med mer en tanken denne gangen. Uansett, du skulle hatt en tommel for det tiltaket der, men jeg er tom.

1

1972

ZZ Top - Rio Grande Mud

Det er disk to på remasterboksen. IKKE bruk den gamle separatutgaven med blikkbokslyd og '87-remiksing.

1

1972

Dette er jo nesten mitt favoritt-år når det gjelder fete skiver. Jeg er uansett med, men må gruble litt før jeg kommer med en nominering.

1

Hehe, så ikke hvor fett det året egentlig var før tråden var mekket. 1972 hadde mye bra for seg.

1

Om noen velger en skive som omhandler oterfarming i indre-troms

Det er jo en mengde skiver om dette, men finner ingen av de på Spot.

J.

1

Jeg gidder ikke å holde styr på alle de jævla slaskene som har syndet og ikke levert før så det er amnesti denne runden

PST! Han snakker om meg, alle sammen!!1

1

Yes, endelig en ny stafett. Og uten de hersens temaene. Jeg beklager, men det verste er når temaene er fra 60-tallet for det gjør det esten umulig for meg å anmelde noe som ikke er veldig kjent for de fleste her.

Hva skal en så slenge på...Blir jeg upopulær hvis jeg kommer med metal nok en gang? Sikkert, og derfor velger jeg noe heeelt annet. Det blir Drum and Bass. Netskys 2.

Rett og slett vært altfor lite elektronisk musikk i disse stafettene.

1
2Tough2Die2 Jeg griper sjangsen, kommer deg i forkjøpet og skifter heved plate til dette mester verk et http://www.youtube.com/watch?v=5Z0GkrYAT78 Temaet er musikalsk ekselense og ypperlighet....

Temaet er musikalsk ekselense og ypperlighet. Nå er jeg ferdig, MBC, jeg lover.

Håhåhåhå. Trekker jeg denne selv kan jeg love at jeg muligens maipulerer resultatet. Eller kanskje ikke. I am the table er jo en klassiker. Skjønner ikke hvorfor han fyren klager på lyrikken i musikk :D

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...