Musikk esc

Innlegg

Musikk

Poirot

Alan Parsons Project

Jeg har alle platene til

Beatles , Rolling Stones , Pink Floyd , Electrict Light Orchestea og ALAN PARSONS.

Det er litt snakk om Alan Parsons med all den fine musikken de har; Hvorfor ?

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er litt snakk om Alan Parsons med all den fine musikken de har; Hvorfor ?

Vi har diskutert Parsons mange ganger her på forumet gjennom årene, og konkludert med at det er bra musikk hver gang :)

1
taknina Har du alle DVD ene med Poirot ??

Nei.

Kjøper ikke dvd´er lenger. Blir bare ståendes i hylla.

Den siste DVD´en jeg kjøpte var Angel Heart ; Jurassic Park trilologien fikk jeg i gave for noen år tilbake ; Har ikke åpnet den enda.

Det må være et mye lengre tidsintervall på film/bøker før jeg får lyst til å se/lese dem en gang til (bøker leser jeg vel bare en gang) sammenliknet med musikk,

Ga deg litt informasjon til avsporingen din bare , tilbake til temaet,

Til og med at ikke var jurassic park men det var ringenes herre (hobbit) trilologien jeg fikk klabbet frem nå.

The Hobbit , spilte jeg som tekst adventure spill på min commodore tilbake til andre halvdelen av 80-tallet.

1

Jeg har også alt av The Alan Parsons Project/Alan Parsons. Fantastisk mye vakker og spennende musikk. Mange interessante personer som har vært innom prosjektene til mannen som medvirket på Abbey Road og Dark side of the moon, før han dro i gang sitt eget prosjekt:

Avdøde Eric Woolfson er nok vel så viktig som Parsons, men valgte selv å holde navnet sitt utenfor prosjektnavnet. Storheter som John Miles, Chris Thompson, Eric Stewart, Gary Brooker har vært innom, mens andre stemmer har sunget nydelige sanger for siden å forsvinne. HVor ble det for eksempel av Dave Townsend, som sang på nydelige Don't let it show?

Fascinerende er også historien til Lenny Zakatec, som synger på Parsons' kanskje største hit "Games People Play". Lenny tapte det omtalte myntkastet i denne reportasjen. Om det er tilfeldig at han senere synger på Parsons plate som omhandler gambling vet jeg ikke!

Anbefaler folk å lese artistsiden til TAPP på http://www.jonarne.net!

2

Alan Parson Project er strøkent! Har vel alt fra 70 tallet iallefall. Liker de best når de "progger". Men popsangene deres står ikke noe tilbake fra andre storheter.

1

Platene fram til og med "Eye in the Sky" er best, men samtidig er jeg glad i poplåter som de ga ut på 80-tallet, slik som "Limelight", "The Same Old Sun", og "Don't answer me". Og så synes jeg "Freudiana" fra 1990 er en snodig plate som jeg aldri blir lei av.

And I told him of a dream Where I caught and ate a whale Then I woke up feeling hungry, he said That's a curious tale For a dream contains a wish In this case a giant fish As the pressure you were under Might have woken you from slumber To relieve the pangs of hunger You just dreamed yourself a dish

1

"Stereotomy" er en litt atypisk TAPP låt. Fantastisk vokal av John Miles. Musikken står seg bedre enn videoeffektene, skulle jeg mene :-)

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...