Musikk esc

Innlegg

Musikk

taknina

Fem artisker\grupper en gikk glipp av .

Her i denne tråden ønsker eg å navngi ei fem på topp-liste over artister eg ønsket og i noen tilfeller sparker meg selv for at eg ikke fikk sett . I morgen kan eg naturligvis komme på noen eg har glemt , but here goes : Rekkefølgen er tilfeldig .

Muddy Waters spilte i mitt nærområde Molde jazzfestival i august 1977 . Eg var i byen men ikke på konserten . Håpløst . Har DVD Av konserten dog

Howlin Wolf . Kanskje den eg hadde valgt først .

Rory Gallagher . Ei skandale at eg ikke fikk med meg ham

Humble Pie : Hviken tilstedeværelse

Siste deler Janis og Tina . Her er det igrunn nok med ett ord . Formidlingsevne .

Har andre sine tanker rundt dette og si ega liste ??

1
46 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

1. Elvis Presley spilte i Krokenhallen 23.august 1973, og at jeg ikke var der er en skandale. Mulig det var Kjell Elvis, men samme faen..

2. Anita Skorgan & Jahn Teigen. At jeg ikke rakk å få med meg denne fantastiske duoen før de døde er håpløst. Og utilgivelig. Tenk deg "Adjø" i fjæra, med bølgeskvulp behagelig i bakgrunnen.

3. Robert Johnson spilte i Greenwood, Mississippi da jeg var der sist. Dette var uka før en sjalu djevel ladet hagla kun fordi Robert hadde harva over kjerringa hans.

4. Urframføringen av the Fox av de skjønne Ylvis-tvillingene. At jeg ikke tok turen over Atlanteren for å få med meg denne verdenshappeningen kommer til å plage meg til jeg dør. Noe jeg håper jeg gjør snart.

5. The Beatles i Hamburg. Jeg så dem riktignok en rekke ganger i '60, men det var kun på The Kaiserkeller. Mao fikk jeg aldri sett dem spille på den legendariske strippeklubben The Indra Club. Faen!

5

Jeg ble litt snurt over å gå glipp av 40 års jubileums-turneen til Jethro Tull (som brått var utsolgt helt ut av det blå..), men greit nok, har jo sett dem før. Noe som er litt kjipere er at jeg missa Motorhead som skal være nå i desember. Aaargh. Ingen andre å skylde på enn meg selv heller akkurat der.

Hvis jeg skal dra den skikkelig langt har jeg også missa en god del festivaler jeg ikke har klart å komme meg til pga. for dyrt eller for langt, og da kan vi plusse på siste turneen til Rush her, blant annet. Men dvd'en skal i alle fall i hus ;)

2

Artister som jeg har hatt muligheten til å se, men har droppet av diverse dårlige grunner inkluderer Townes Van Zandt, The Nomads, Arthur Lee, Van Morrison, Waterboys og Sam Moore (eks-& Dave)... Shame on me:-(

1
tinytim Artister som jeg har hatt muligheten til å se, men har droppet av diverse dårlige grunner inkluderer Townes Van Zandt, The Nomads, Arthur Lee, Van Morrison, Waterboys og Sam Moore...

Van Morrison,

Han glemte eg . Var jo i Molde , men var vist temmelig redusert på konserten etter som eg hørte av noen venner . Var vel faktisk noen som til og med gikk . Såg han jo på scena sammen med Dylan dagen før , og det var jo intet mindre enn magisk .

1

Det eneste som plager meg er at jeg gikk glipp av Tore Torell i `71. Det var det året han tryllet vekk en hel pose potetgull med paprika.

Kan vel kanskje også si at jeg aldri kom meg på konsert med Freddy Fender. Dette tærer på en stakkar.

2

Howlin Wolf . Kanskje den eg hadde valgt først .

Rory Gallagher . Ei skandale at eg ikke fikk med meg ham

Egentlig litt for jævlig ja.

1

Jeg gadd ikke å gå på Motörhead på Quarten et år. Det sorterer under dårlige avgjørelser man har gjort. Ikke har man billett til konserten i desember heller. Doh!

1

Ellers:

Har hatt anledning til å se Yes, Rush, Jethro Tull, Jan Akkerman + en røys med andre storheter, uten å ha gjort noe med det.

Tøvete av meg.

1

Er utrolig lei meg jeg gikk glipp av Dio i Heaven and Hell lineup (og Rainbow /Sabbath, men var ikke født så...jah).

Ellers skulle jeg også likt å sett Creedence i glansdagene.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...