Musikk esc

Innlegg

Musikk

Rosh1

Endless - Norges største undergrunnsrapper!

Heisann, jeg lurte på om mange av dere andre her som har hørt om Norges største undergrunnsrapper Endless? Jeg har i alle fall vært fan av han nå i 3 år og kan se på meg som en av hans største fan! Gjerne hør på en sang eller to om dere ikke har hørt om han før, han er veldig dyktig på det han gjør. Han har også fått platekontrakt med MTG Music nå, som er bra for han. Hva syns dere om han folkens?

Her er litt info om karrieren til Endless:

* Produserer, skriver, synger, mixer og mastrer mesteparten av musikken.

* Har de siste årene klart å hente inn et stort publikum, og har toppet listene på både Kingsize.no & Uhort.no opptil flere ganger.

* Regnes som en av Norges mest kjente undergrunnsrappere, med et gjennomsnitt på ca 1000 youtube-views i døgnet.

* Bor på Nesodden og startet med hiphop tidlig i 2005. Fem år senere regjerer han listene over nedlastninger på nett og lager stadig låter som blir spilt i hele landet.

* Deltok i X Factor 2010 sammen med show-partneren L Mario, der de ble satt sammen med Soulstar Elements. Den nylig sammensatte gruppa tok navnet 2 Elements, og klatret sin vei til første livesending (http://www.youtube.com/watch?v=XYNvxOA3YJk), der de dessverre gikk ut i en sangduell med Hans Bollandsås.

* Har en stadig voksende fanbase på Facebook, og nærmer seg 4000 medlemmer på fan-siden sin, der over 3000 er aktive brukere av siden. (http://www.facebook.com/?ref=hp#!/pages/Endless/89672567337) * Endless & L Mario gjør det veldig bra på scenen, og regnes av arrangører som en av de beste show-duoene i Norge.

Den gamle låta Refleksjon har gjort det veldig bra på Youtube, og nærmer seg nå 400.000 views. ( http://www.youtube.com/watch?v=T3IZzr9jAl8 )

Refleksjon & Tilgi Meg er de mest spilte Youtube-låtene, da begge har over 225.000 views. ( Tilgi Meg - http://www.youtube.com/watch?v=z1b1FZMNvsg )

I 2008 slapp Endless skiva "Terapi For Psykiateren", som har solgt veldig bra i private kretser.

Etterhvert har Endless jobbet seg oppover, og han har varmet opp og jobbet med en håndfull artister:

Opptrådt og varmet opp for

El Axel Necro Mr. Hyde Freddy & The Casuals Gatas Parlament Jaa9 & OnklP

Noen av de Endless har jobbet med

* Lex Press (Cir.Cuz) * Svartepetter (Cracklab Records) * Karoline Wendelborg (Sunget med Madrugada) * Sabotage (New York) * Haji (Tidligere Idol-deltaker, og tidligere medlem av Forente Minoriteter/ Minoritet1) * $tr8 "Outta Control" / Sidewalk (www.myspace.com/outtacontrolmusic) * Limpressed (Sweden) * SlinCraze (Opptrådte personlig for Kong Harald da han feiret år)

Endless har sluppet over 40 låter som ligger ute for lytting og nedlasting på www.uhort.no/artist/endless, og har ligget på topp som den mest nedlastede artisten fra Uhørt i over et år.

2
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

DontGetIt Slipper du noe nytt i nær fremtid eller?

Jeg?

Du mener vel Endless? Dette er en av mine forbilder bare. Skal selv begynne med rap snart, holder på med å skrive tekster da.

Han kommer snart med nytt album ja, den nyeste sangen han har er ''Sjenert'' og det er den første som han har laget med plateselskapet han er med i, du finner den på spotify om du lurer.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...