Musikk esc

Innlegg

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

King_Cole Nei dra meg baklengs inn i helvete. også 3 trommiser! Dette må mann nesten få med seg når det skjer.

Dæven! Kommer dem til Norge også? (evnt. Sverige). Klarte ikke helt å finne ut av det på den siden over her, men kommer dem hit, så booker jeg billett anytime! Så dem i Oslo konserthus for.. oi, jeg tror nesten det er 10 år siden, faktisk! Red: Joggu! 2003!!! Skremmende hvor fort den tida fløy da... :-O

Men altså, jo, jeg er klar for å se dem igjen! Når som helst :)

1

Tror det er akkurat 10 år siden ja, mener det var 2003 de stakk innom Garage på jam etter å ha gjestet Grieghallen i Bergen. Jeg vil anta (trekker fakta ut av rompa her), at når Fripp først setter seg ned å lager et storband, så har han planer om å gjøre et nummer ut av det. Det må jo bli en del stopp i europeiske byer? Ikke at jeg er vond å be for å dra over til Storbritannia for å se dem.

1
Homers_Law Tror det er akkurat 10 år siden ja, mener det var 2003 de stakk innom Garage på jam etter å ha gjestet Grieghallen i Bergen. Jeg vil anta (trekker fakta ut av rompa her), at når Fr...

Det var vanvittig bra i Oslo konserthus i alle fall. Vi satt der og ventet og publikum pratet... og så plutselig, helt ut av intet lød en gitar-lyd, og der satt Fripp og spilte i en lilla spotlight. Ingen i mitt følge hadde sett han komme ut på scena i det hele tatt. Han bare var der. Innhyllet i et svakt lilla lys. Har aldri opplevd maken til start på en konsert. Det var helt sjef :)

1

Fripp og Bruford likte ikke Starless i utgangspunktet. Etter mye om og men kom den omsider med på Red albumet. Sykt. Tristeste, fineste, sinteste proglåten som noen gang har blitt spilt i vår galakse.

1
King_Cole Haha! Great minds think alike ;) Jepp, er på Fallen Angel nå. Bruford, Wetton og Fripp eier dette. Har jobb i morgen, men drit i det, dette er så fantastisk.

Har jobb i morgen, men drit i det, dette er så fantastisk.

Det var sånn jeg tenkte her før i uka det, da jeg ramla utpå med både det ene og andre av bra musikk, og plutselig var klokka halv to på natta :D Men jaggu meg, jeg klarte utrolig nok å komme meg opp neste morgen. Litt ekstra kaffe, så gikk det seg til ;)

1
King_Cole Hehe. Ja, går seg som regel til uansett. :) Er så satans vanskelig å slutte når mann først har fått noe bra på øret. Så vet hvordan det der er.

Er så satans vanskelig å slutte når mann først har fått noe bra på øret. Så vet hvordan det der er.

Ja, fyfaen, kjenner meg igjen der, og spesielt med et glass eller tre. Musikk og vin er helt uslåelig. Da går det i alle fall "gæli" her i heimen. Men det får være lov når det her helga :)

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...