Musikk esc

Innlegg

Musikk

kennethnilsen

Favorittlåt akkurat nå

Spotify har endret min måte å høre på musikk ganske radikalt.

Før måtte man sette på en cd, og den ble jo ofte stående i, til den var ferdig. Da måtte man jo kjøpe en hel plate av en artist/ band, så man hørte mye av en og samme artist.

Men nå har det blitt slik at jeg har bare to-tre låter av mange artister. ( I tillegg til mange av noen favorittband ). På den måten får jeg hele tiden nye favorittlåter, og jeg bruker litt tid for å finne nye artister.

Den siste artisten jeg har funnet- og som har spesielt en veldig god låt er Everlast med: White Trash beautiful: http://www.youtube.com/watch?v=tj4OgWq5OmE

Hva er din favoritt AKKURAT NÅ ?

2
177 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Spotify har endret min måte å høre på musikk ganske radikalt. Før måtte man sette på en cd, og den ble jo ofte stående i, til den var ferdig. Da måtte man jo kjøpe en hel plate av en artist/ band, så man hørte mye av en og samme artist. Men nå har det blitt slik at jeg har bare to-tre låter av mange artister.

For meg er det motsatt. Jeg hører mer og mer på album, både på spotify og senere når jeg har kjøpt dem, i CD-spelaren.

Favorittlåt for tiden er ca. mange.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...