Musikk esc

Innlegg

Musikk

Borchers

Instrumental "new age" musikk

Jeg skriver new age i anførselstegn siden jeg synes det er et navn som egentlig ikke passer til musikken, men dere skjønner poenget.

Blant de store i sjangeren er

Jean-Michel Jarre

Vangelis

Tangerine Dream

Klaus Schulze

Yanni

Kitaro

Enigma

osv osv. Masse bra musikk.

Hva er dine favoritter innen denne type musikk? Sjeldent jeg ser det diskutert her.

2
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

liker veldig godt Shpongle og Ozric Tentacles (mulig jeg bommer på New Age konseptet her)

1

Jeg er überglad i instrumentalmusikken som brukes mye i japansk anime. Mye bruk av blant annet fløyter, piano og andre nasjonale instrumenter. Vet ikke helt om dette er tråden for det.

1

Hva med Rick Wakeman,Emerson,Lake & Palmer,Alan Parsons Project,Daft Punk og Røyksopp? Pink Floyd,Kate Bush,David Bowie og Isao Tomita? Sikkert mange fler også.10cc og ELO er kanskje i grenseland?

1

Tror du bommer litt på hva han er ute etter, gamecrazy.

Ligger vel heller nærmere sjangeren ambient, og da kan for eksempel Substrata av Biosphere nevnes. Siden psybient/psytrance er nevnt kan jeg si Carbon Based Lifeforms. World of Sleepers-plata har noen bra låter. Muligens litt på siden, disse to tipsene, men kan være verdt et forsøk.

1

Lignende innlegg

Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...