Musikk esc

Innlegg

Musikk

sessamaja

Teksten til "Når det kommer en båt med bananer"!

Hei!

Kan du hjelpe meg med teksten til "Når det kommer en båt med bananer" ?

Skal bruke den i arbeid med demente på sykehjem ;-)

Takk !

Med vennlig hilsen

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Teksten til den danske versjonen;

Når der kommer en båd med bananer

Vinteren har været lang Mørk og kold endnu en gang Uden smil og uden sang Uden bægerklang Ingen sko og ingen hat Kort for dit og kort for dat Ikke spor af kærlighed Og De ved besked Men når der kommer en båd med bananer Så har vi glemt alle sorger og savn Og den kan komme langt før end vi aner Og lægge til i en ventende havn Den vil vi hilse med flag og med faner Vi går og længes hver dag i vor by For når der kommer en båd med bananer Så har vi solskin og sommer på ny!

Vi har talt på knapperne Suget lidt på lapperne Vi har stået i en kø For at få lidt hø Vi har røget dansk tobak Hørt på meget pølsesnak Men i ærbarhed og tugt Har vi savned' frugt Men når der kommer en båd med bananer Så har vi glemt alle sorger og savn Og den kan komme langt før end vi aner Og lægge til i en ventende havn Den vil vi hilse med flag og med faner Vi går og længes hver dag i vor by For når der kommer en båd med bananer Så har vi solskin og sommer på ny!

Og så, mine damer og herrer, så skal vi se, om vi kan den alle sammen Nu prøver vi, og så synger jeg for, og nu begynder vi: Men når der kommer en båd med bananer Så har vi glemt alle sorger og savn Og den kan komme langt før end vi aner Og lægge til i en ventende havn Den vil vi hilse med flag og med faner Vi går og længes hver dag i vor by For når der kommer en båd med bananer Så har vi solskin og sommer på ny!

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...