Musikk esc

Innlegg

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Skal jeg fortsette tradisjonen min med å bare høre på julemusikk frem til 1. juledag? I år kommer det til å bli tungt i såfall ,da jeg har oppdaget mye bra ambient black metal.

Jeg liker gode gamle julelåter og ikke julealbum av kjente norske artister.

1

Jeg er av de som gruer seg til julen. Det er mange av oss som sitter å kvier oss til denne tiden. Alle går rundt og gleder seg og er så glade og så har oss stakkarne som ikke har det slik. Det er en tung tid. Det blir nok ille i år kjenner jeg. Det har gått greit til nå men jeg vet ikke om jeg takler denne jula..........

Årsaken er selvfølgelig at etter to år uten åfå tak i svineriet har nå kona fått kloa i juleplata til Kurt Nilsen. Er det lov å håpe at hun mister den på veien hjem?

1

Det kommer en dag i alles liv Mbc.En dag der grensen må settes,der en mann må stå opp for verdier som er vikigere enn seg selv.Der en må vise seg å være verdig tittelen MANN.Du bør vurdere om du ikke er der nå.

2
Manbitecat Jeg er av de som gruer seg til julen. Det er mange av oss som sitter å kvier oss til denne tiden. Alle går rundt og gleder seg og er så glade og så har oss stakkarne som ikke har d...

Årsaken er selvfølgelig at etter to år uten åfå tak i svineriet har nå kona fått kloa i juleplata til Kurt Nilsen. Er det lov å håpe at hun mister den på veien hjem?

Du får foreslå at hun kan høre på den med headset :D

Eventuelt får du nok søke tilflukt nede i kjellerstua og overdøve med Motorpsycho ;)

1

King Diamond-låta med "No presents for Christmas" funker jo. Men ellers er det mye ræl i julemusikken, ja. Har voldsomt sympati for de folka som jobber på kjøpesentere i desember. Tenk å gå og høre på julemusikk hele arbeidsdagen... grøss.

1

Jeg får ta jobben, ofre meg, og komme med det åpenbare..

Pulemusikk er min greie. Julemusikk skal dere bare ha.

1

Vel. Spørs om jeg ikke skifter radiokanal når Klem FM begynner med alskens julemusikk fra 1 desember. Håper det ikke blir for mange låter med jul og nisse.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...