Musikk esc

Innlegg

Musikk

KingKongHalvor

Vinter

Jepp, selvom jeg hadde 12 milde grader på termometeret i dag, så er vi dessverre inne i det lange, mørke og kalde vinterhalvåret. Men ingen grunn til å henge med hodet, bare å spelle litt musikk!

Tema er vinter, alt som kan relateres til dritten kan postes her, bortsett fra jul, det er en egen kategori.

Jokke - Her kommer vinteren

1
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette prosjektet tror jeg jaggu jeg må gi opp.

Mamas & Papas-låten er jo for øvrig gåsehudfin. Får alltid opp bilder av en scene fram filmen om livet til Bruce Lee, når jeg hører den.

1

Da må jeg gjøre som Ingrid Espelid Hovig. Juksa litt. Må se hva man kan finne på et søk.

1

Cold as Ice - Foreigner

Dobbeltsoloen til Slash i November Rain, den synes jeg er helt strålende - og den også er gåsehud-fin. En av mine favorittsoloer.

1

Forrige uke krøp det en natt ned til -5. Jeg gikk ut i hagen på morgenkvisten, kikket på skogen og jordene, og så rimen som hadde lagt seg over alt. Pent, men farlig ..

Har satt inn ny svartovn i stua, har fylt opp med seks kubikk bjørkeved i skjulet, og fått installert varmepumpe på veggen – men mest av alt ønsker jeg meg til Jul ei koselig snelle på 37’C å snø inne med.

Sarah McLachlan – Song for a winter’s night

1

Tema er vinter,

mm, og her er Activator - Winter Song!

Vet ikke åssen det er m dere andre gutta her, men jeg måtte se en hel jæbla Pampers-bleie-reklame for i det hele tatt å komme frem til denne låta:/

Fuck reklame på Yt

1
Sitat Helt klart :-)

Enig. Bra låt og bra skive i det hele tatt. Denne hørte jeg på forrige vinter, i et av mine forsøk på å være litt "sporty" og gå tur rundt i nærmeste park-område i vinternatten. Det fungerte særdeles bra :)

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...