Musikk esc

Innlegg

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

boikotte Burzums musikk utifra Vargs ideologi og livssyn

Det må da folk få gjøre hva de vil med. Men jeg mener nei, selvfølgelig ikke. Skulle jeg ha boikottet musikk pga av religion/politikk så hadde livet vært ulidelig mye fattigere.

1

Liker ikke Burzum, men ikke fordi Varg er rasist, bare fordi musikken ikke lever opp til egoet hans.

For meg er det revnende likegyldig om artisten er venstre- eller høyreekstrem (jeg liker både på Atari Teenage Riot og Nokturnal Mortum) eller om han har fryseren full av døde babyer så lenge musikken ruler.

1

Har han rett? Skal vi boikotte Burzums musikk utifra Vargs ideologi og livssyn eller er dette basert på misunnelse og uvitenhet?

Svenske Shining er mye bedre og den som er så gay, PK eller/og dum at den lar politisk retning velge musikk for seg, får det dem fortjener.

1

Skal vi boikotte Burzums musikk utifra Vargs ideologi og livssyn

En privat sak som ikke bør påvirkes av massesuggesjon.

1

Nei, man er bare trangsynt og kunnskapsløst hvis man boikotter Burzum pga Vargs politiske standpunkt. Fyren lager fantastisk musikk som kan høres og kjennes på av alle uanhengiv om de bor i Norge eller Uganda.

2

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...