Musikk esc

Innlegg

Musikk

Tommaso

Nik Kershaw i Hamar

Så Nik Kershaw på Hamar Sportsbar i går kveld. Han er for øyeblikket ute på en akustisk turnee i Norge og kommer blant annet innom Lillehammer, Kristiansund og Olso. Nik er en utrolig dyktig artist og absolutt verdt å få med seg.

Anbefaler å ta seg en tur, det var en flott opplevelse!

3
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hadde han tatt turen til Trondheim skulle jeg dratt og sett ham. Men Hamar eller Oslo blir litt langt :)

1

"Would'nt it be Good" - dæven, den gjorde et sykt inntrykk på meg som ca. 13-14 åring, eller hvor gammel jeg enn var den gangen. Jeg husker ikke helt årstallet da den kom ut. Videoen også, ikke minst. "The Riddle" syns jeg var kul nok da den kom ut litt etterpå, men gikk dessverre fort lei av den. "Wouldn't it be Good" derimot... den lever i beste velgående her den dag i dag. Jeg tror faktisk at jeg må google den opp og kjøre en reprise här och nu! Creed til herr godeste Kershaw for denne perlen av ei låt!

1

Lignende innlegg

Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...